Hoppa till sidans innehåll

Om oss


Vi är en elitsatsande bowlingklubb hemmahörande i Sundets Pärla Helsingborg och Olympia Bowling. Bowlinghallen ligger mitt på Olympiaområdet där mängder av sporter och spontanidrott utövas året om. På ena sidan om bowlinghallen ligger Helsingborg Arena och på andra sidan ligger Idrottens Hus och lite längre ner för gatan ligger HIFs hemmaarena. Bowlinghallen har 20 banor, maskiner och banor från Qubica AMF samt Kegels oljemaskin FLEX Walker. Bowlinghallen har även en restaurangdel där det serveras fina luncher under våra matchhelger.

Idag har vi i IS Göta bowling tre lag i det nationella seriesystemet: A-laget i elitserien, F1 i div 1 och F2 i div 3. Förutom det har vi också ett ungdomslag i en lokal ungdomsserie. Träna gör vi på tisdagar kl 18-21 (juniorer och ungdomar kl 18-19 och seniorer kl 19-21) och torsdagar 18-20 (alla tillsammans). Träningen sköts av en av sveriges bästa bowlingtränare som är på plats några gånger i månaden. Träningarna som inte är tränarledda bedrivs oftast ändå under organiserade former med övningar eller spel för att ge medlemmarna chansen att utvecklas på bästa sätt. Ungdsomverksamheten har en egen tränare som är på plats varje tisdag för att strukturera och organisera träningen på bästa sätt för våra ungdomar och juniorer. 

I klubben har vi en bred bas av världsmästare, europamästare och svenska mästare blandat med unga bowlare som vill ta det stora steget och andra trevliga bowlare som älskar att bowla och umgås. Förutom att bowla tillsammans brukar vi också hitta på saker att göra utanför bowlinghallen ett par gånger varje säsong vilket skapar en bra gemenskap i klubben. 

Kontakta vår ordförande Joakim Wahlgren på 0707 493418 eller besök oss på Olympia bowling när vi tränar tisdagar kl 18-19 (barn/ungdomar) och 19-21 (seniorer) om du är intresserad av att börja bowla med oss. 


Övriga frågor? Kontakta ordförande Joakim Wahlgren

Tel: 0707 493418

This is a mailto link

  

Uppdaterad: 25 MAR 2014 20:39

Postadress:
IS Göta - Bowling
Planteringsvägen 141B
25232 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 0709781340
E-post: sonny.persson1971@gm...

Se all info