Hoppa till sidans innehåll

Säsongsstart

01 APR 2020 07:37
  • Uppdaterad: 01 APR 2020 07:37

För entusiasterna har discarna inte fått vila nämnvärt i vinter, men nu när april kommer så sker ändå nåt speciellt. Veckogolfen kör igång och fler av oss hittar ut på banan. För 2020 så kommer vi vara med och arrangera Smålandstouren och Västgötatouren, precis som förra året.

 

Corona
Med anledning av situationen som råder och de restriktioner och riktlinjer som gäller, vill vi att ingen med sjuksymtom deltar i Veckogolfen i det här skedet. Bland de som deltar gäller att vi låter bli high five eller annan kroppskontakt, samt att vi inte rör varandras discar.
Är man frisk så är frisk luft och träning något som uppmuntras och vi hoppas att alla känner sig trygga i att kasta på vår fina bana.

 

Veckogolfen
Måndagar och torsdagar från april till september. Start 17:30 i april och september. Övriga månader börjar rundan kl 18:00.
Resultatstatistik finns på www.spinndiscgolf.com likt föregående år. Där anmäler man också om man kommer, så lottas grupper när alla är samlade på plats. För er som inte använt Spinn tidigare så behöver ni registrera er på sidan första gången (gratis). Resultaten kan man sedan följa i realtid hål för hål -även hela världen som inte är på plats och kastar.
Anmälan till torsdagens runda har öppnat så det går bra att logga in nu.

 

Smålandstouren
Den första deltävlingen är inplanerad i Jönköping lördag 25 april. Av allt att döma så kommer denna tävling flyttas, sannolikt till 3 eller 10 oktober. Men håll ögon och öron öppna.
Smålandstouren har en Facebooksida: https://www.facebook.com/smalandstouren/

 

Västgötatouren
Den lite mindre och mer nybörjarbetonade touren arrangerar vi tillsammans med Tibro och Falköping. Datum avvaktar vi med tills vi känner att samhället i stort mår bättre.
Västgötatouren finns också på Facebook: https://www.facebook.com/vastgotatouren/

 

Medlemsavgift
Du som ännu inte har betalat din medlemsavgift för 2020 ombeds göra så. Information om kostnader finns här.

Skribent: Jonas Castor
Epost: Adressen Gömd

AKTUELLA TÄVLINGSTOURER:

logga_smalandstouren 

 

 

SPONSORER:

 

 

 

 


Postadress:
Habo Frisbee - Frisbee
Joakim Grahn, Bergstigen 53
56634 Habo

Kontakt:
Tel: 03646601
E-post: This is a mailto link

Se all info