Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Varje år arrangerar Habo Frisbee ett antal tävlingar. De allra flesta sker på lokal nivå, och någon gång varje säsong brukar klubben stå värd för en distriktstävling. Banan har inte de förutsättningar som krävs för att arrangera en nationell tävling.

I menyn till vänster kan du gå tillbaks och hitta tävlingsresultat ifrån alla de tävlingar vi arrangerat de senaste åren.

Planerade tävlingsarrangemang under 2017:

Veckogolfen >> Den naturliga mötesplatsen för klubbens medlemmar och andra frisbee-intresserade. Vi spelar en runda och sparar resultaten på hemsidan. I slutet av säsongen sker prisutdelning till den spelare som presterat bäst utifrån sitt handicap. De tio bästa rundorna räknas. Veckogolfen spelas varje måndag och torsdag från april till och med september.

Smålandstouren >> En deltävling i distriktets regionala tour, Smålandstouren arrangeras av Habo Frisbee. Besök tourens hemsida för exakta datum. Startavgift 100 kr. Här tävlar man i olika klasser utifrån erfarenhet och kön. Tävlingen är PDGA-sanktionerad.

Nyårskastet >> En tradition sedan några år är att vi börjar året med en frisbeegolfrunda under enklare tävlingsformer. Tävlingen hålls den 1 januari.

Midsommarkastet >> En annorlunda och rolig tävlingsform där vi lämnar banan för att istället skapa tillfälliga hål runt om i centrala Habo. Med portabla korgar letar vi kreativa hål i lite annorlunda miljö. En lättsam och rolig social tävlingsrunda!

Mörkergolf >> De senaste åren har vi också spelat en tävling i mörker, och den kommer dyka upp även i år. Med hjälp av självlysande discar, ficklampor och reflexer skapar vi en effektfull kvällsbana.

Klubbmästerskap >> Vi brukar avsluta varje sommarsäsong med ett klubbmästerskap där vi samtidigt får chansen att kora klubbens frontfigur. Tävlingen hålls den första lördagen i oktober.

 

Uppdaterad: 19 MAR 2017 19:10 Skribent: Jonas Castor

logga_smalandstouren

 

 

logga_pdga

 

discsport 

 

 

 


Postadress:
Habo Frisbee - Frisbee
Joakim Grahn, Bergstigen 53
56634 Habo

Kontakt:
Tel: 03646601
E-post: This is a mailto link

Se all info