Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


I samband med uppvaktning eller till någons minne kan gåva skänkas till Yngve Lindvalls Minnesfond. Fondens avkastning tilldelas, genom stipendium, ledare, aktiv eller organisation som bedöms göra utvecklande in
 
Hur kan ni som föräldrar stödja era barn att bli vinnare i livet genom idrott?
 
Deltagarna får en fördjupad kunskap i hur man hanterar en hemsida i IdrottOnline Klubb.
 
En föreläsning för unga idrottsaktiva tjejer, tränare och föräldrar. Hur man praktiskt tillämpar kunskaperna om den kvinnliga fysiologin i relation till träningen.
 
När ska man använda tejp? Kan tejp göra mer skada än nytta?
 
Denna introduktionsutbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framföral
 
Utbildningen är för dig som vill prova på att ge och få massage.
 
Att bli mer medveten om vad och hur du äter ger ingen guldmedalj i sig - men är en bra hjälp på vägen. Vad och hur mycket du äter spelar stor roll för din prestationsförmåga - vill du optimera din prestation kan det till och med vara avgörande.
 
Jimmy Linnér ordförande i Svärdsjö IF gästbloggar. -Det råder stor fokus på jämställdhet idag och samhället förändras långsamt mot att bli alltmer jämställt, men det går alltför sakta i många lägen.
 

100 år av demokrati

(2019-10-10 09:00)
Tänk att ett event om demokrati en fredag eftermiddag kl 16.00 i Falun kan dra så mycket folk! Rent av fullsatt! -Den moderna demokratin fyller 100 år, så också allmän och lika rösträtt.
 
IdrottOnline erbjuder en webblösning och är verktyget som används för att skapa och underhålla föreningens hemsida.
 
Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.
 
Klubbstugan ligger mellan Borlänge och Ludvika. Det är ett myller av barn, ungdomar och vuxna. Det som är slående är inramningen. Enkelheten, den välkomnande atmosfären, kaffet och saften, doften, alla människor som föreningen lyckats locka dit.
 
Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline Klubb Administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
Sitter du i styrelsen? Vet du vad styrelsen ska göra om ett barn eller en ungdom far illa i föreningen? Har ni en handlingsplan ifall sexuella övergrepp eller trakasserier skulle inträffa?
 

Postadress:
Idre SK
Susanne Olsson, Fack 34
79091 Idre

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info