Hoppa till sidans innehåll

Aktivitetskommittén har ordet


Eric Iversen

 

Aktivitetskommittén

                                                                                                            

Eric Iversen, Tord Andersson, Veronica Adelsbo, Ann Björkgren och Jonas Wittzell

 

I en förening av Ifö Bromölla IF:s storlek händer mycket som inte direkt har med fotbollen att göra, men som är viktiga för trivsel, gemenskap, marknadsföring m.m. I förlängningen vill vi gärna tro att om vi trivs och har kul vid sidan om plan skall detta i förlängningen synas även på fotbollsplanen. Vi i Aktivitetskommittén försöker genom våra evenemang förmedla och sprida en positiv känsla till dig, oavsett om du är spelare, ledare eller publik. En del av våra arrangemang riktar sig lika mycket till allmänheten i Bromölla som till våra egna medlemmar. Ett trevligt sätt att marknadsföra Ifö Bromölla IF på.

Schlagerfesten i Folkets Hus, Familjedagen på Strandängen, Nationaldagsfirandet på torget, Höstfest med Fotbollsgala och Zen-Zommarfest med Wizex i stort tält på Strandängen är några av de årligen återkommande evenemang som Ifö Bromölla IF:s aktivitetskommitté arrangerar.

Vi vill också passa på att hälsa alla varmt välkoma till Strandängens IP. Vår idrottsplats ligger vackert vid Ivösjöns strand och erbjuder fin fotbollsunderhållning från våra ungdomar, damer och herrar. En fotbollsmatch är också ett utmärkt tillfälle att träffas och ta en god fika, titta på naturen och bara umgås.

Missa inte Zen-Zommarfesten den 4/9 2010!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktivitetskommittén/Eric Iversen

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:30

 

Postadress:
Ifö/Bromölla IF - Fotboll
Blåbärsstigen 1
29538 Bromölla

Kontakt:
Tel: 045625533
Fax: 045622465
E-post: This is a mailto link

Se all info