Hoppa till sidans innehåll

Igelstorps IK - Åsarp-Trädet/Redväg (2-3)


Igelstorps IK- Åsarp-Trädet/Redväg

Plats Igelvallen A
Datum onsdag 2 maj 2018
Starttid 19:15

Igelstorp- Åsarp/Trädet/Redsväg

(0-2) 2-3Äntligen hemmapremiär, planen var inte den bästa för dagen blött och tung efter regnet, men ändå skönt att äntligen få spela på hemmaplan☀️

Å/T/R stod för motståndet, ett lag som jag tror kommer komma högt upp i serien i år. Ett lag som kommer ifrån div.3 förra året.

Vi visste att motståndet var tufft och att dem spelar bra fotboll.

I första halvlek kom vi inte rätt riktigt i våra positioner, vi tappade markering och efter redan 10 minuter in i första halvlek kom ledningsmålet till Å/T/R genom Josefine Notaro.

Vi försökte att få upp vårt tempo och prat genom lagdelarna som vi vet finns där, men det var trögt vi kom inte riktigt till vår rätt. I halvlekspaus går vi in med ett underläge 0-2.

Vi pratar igenom vad vi gör och vad vi kan förbättra, inställningen är att detta vänder vi. Vi gör några byten.

I andra halvlek har vi hittat vårt spel vi börjar rulla boll, och kommer till flera chanser som tyvärr inte går inom stolparna idag utan placeras utanför istället. Det bli ett kontringsläge för Å/T/R och Josefine Notaro gör deras tredje mål 73.e minuten.

Men vi ger oss inte utan ökar på våra chanser och till slut efter mycket slit på planen så reducerar vi till 1-3 genom Sanna Sjöö 80.e minuten. Vi lägger ytterligare i en växel och blir tuffare i våra närkamper, och efter bara 3 minuter så får Sanna tag på bollen på mitten och släpper den vidare ut till Julia som kommer på kanten och får till ett riktigt fint skott som sitter högt upp i målet helt otagbart för målvakten och nu står det 2-3. Vi försöker dem sista minuterna att få till ett mål till, vi skapar lägena men otur nog så sitter dem tyvärr inte.

Å/T/R var duktiga denna match och vi nåde tyvärr inte upp 100% till vårat spel idag, men det är fantastiskt att se, vi ger oss inte och vi vänder ett 0-3 underläge till 2-3. Men till hösten tar vi revansch och då är det vår tur att ta 3 p.

Extra plus till Annelie Palmqvist som sliter på innermitten under hela matchen⚽️⚽️⚽️

Extra roligt att Julia Johansson äntligen fick göra mål, så värd det!!💪

Nu laddar vi om för på Söndag 13 Maj har vi nästa match borta mot Norra Fågelås.💪👍

 

//Tränare Marie

Uppdaterad: 10 MAJ 2018 17:31 Skribent: Michelle Larsson
E-post: Adressen Gömd
Igelstorps IK - Fotboll
Igelvallen
541 77 Skövde
Telefon: 0500425065

 

 

 

Följ oss på Instagram:
Igelstorps IK dam

Följ oss på Facebook:
Igelstorps IK dam

Postadress:
Igelstorps IK - Fotboll
Igelvallen
54177 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500425065
E-post: kansli@igelstorpsik....