Hoppa till sidans innehåll

Igelstorps IK - Fröjered/Korsberga


Igelstorp - Fröjered/Korsberga

Plats Igelvallen A
Datum fredag 18 maj 2018
Starttid 19:00

Fröjered/Korsberga

(4-0) 7-2

 

Då var det dags för hemmamatch igen idag stod Fröjered/Korsberga för motståndet. Ett lag som är nystartat i år med många unga tjejer.

Ett perfekt fotbollsväder, och 17 taggade spelare för att ta dom första 3 poängen på hemmaplan på nästan 2 år.

Det var fokus på uppvärmningen mycket snack genom alla lagdelarna och mycket bra peppning från vår vice kapten Michelle som var kapten för dagen. Vi var 100 % taggade ingenting kunde gå fel väg för oss idag. 💪💪

Klockan 19.00 gick matchsignalen, vi började direkt med att trycka upp laget och spela runt bollen. Efter bara 1 min får Sanna en pass från Erica som kommer på sin vänster kant, Sanna tar emot bollen och gör en snabb dragning förbi målvakten i Fröjered/Korsberga som är långt ute i straffområdet och lägger bollen snyggt i måååålet. Det snabbaste målet på länge. Vi fortsätter och rulla boll och försöker hålla den på marken, men det blir bara mer och mer höjdbollar och vi får lite bråttom och komma till avslut hela tiden, vilket gör att många chanser inte sitter och mottagningarna och passningsspelet inte är helt 100, men en höjdboll ger ändå resultat från Anneli på högerbacken till Sanna som tar ned den vänder sig om och skjuter i mååål 2-0 i 9:e minuten. Vi spelar på och försöker hitta vårt spel igen och stundtals tycker jag att vi gör det. Men kamp om bollen blir det, vi får kämpa för att få tag på bollen. Vi spelar runt bollen i laget vi vänder kant och försöker hitta ytor, och det lyckas vi med genom att använda alla lagdelar i laget och alla får känna på bollen och spela bollen. Detta ger ju givetvis resultat när vi spelar så här bra. Så efter 17 minuter in i matchen efter just detta spel så passar Michelle bollen från inne mitt en snygg djupledsboll genom backlinjen till Sanna som lägger in bollen fint i mål och ett äkta HATTRICK av Sanna Sjöö är gjord⚽️⚽️⚽️! Vi fortsätter och rulla på så in i den 34:e minuten så får Annie bollen från Carro och sätter den snyggt i målet. Vi går med 4-0 i pausvila.

 

I andra halvlek får vi det svårt att hitta adress på bollarna, men vi krigar på och det blir mer utdelning. I 66 minuten får Annie ytterligare ett pass från Carro och tar ned den snyggt och chippar över målvakten och 5-0 är ett faktum!!!!

Vi fortsätter och rulla boll och det blir mer utdelning 6-0 & 7-0 av Sanna, men Fröjered/Korsberga ger inte upp en eloge till detta lag som försöker kämpa och ger inte upp och det ger ju naturligtvis resultat för dom med genom att dom gör 2 mål i slut minuterna när vi tyvärr inte orkar hänga i. Matchen slutar 7-2.

En väl genomförd match av tjejerna och givetvis är det gött att ÄNTLIGEN fått vinna på hemmaplan igen. 👍💪⚽️👌

Ett extra plus vill jag ge till Sandra J som gör ett kanon jobb på mittbacken, och till våra 2 målskyttar Sanna och Annie. ⚽️

Sen vill jag ju självklart nämna att alla var bra på sina positioner idag!
👌🤗

Nu taggar vi om för ny match mot Tidaholms GIF Lördag 26/5 kl 14.00 på Ulvesborg 💪

 

// Tränare Marie

Uppdaterad: 25 MAJ 2018 21:54 Skribent: Michelle Larsson
E-post: Adressen Gömd
Igelstorps IK - Fotboll
Igelvallen
541 77 Skövde
Telefon: 0500425065

 

 

 

Följ oss på Instagram:
Igelstorps IK dam

Följ oss på Facebook:
Igelstorps IK dam

Postadress:
Igelstorps IK - Fotboll
Igelvallen
54177 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500425065
E-post: kansli@igelstorpsik....