Hoppa till sidans innehåll

Lars-Åke omvald

12 MAR 2019 22:44
Vid kvällens årsmöte omvaldes Lars-Åke Andersson för ytterligare ett år som ordförande för Igelstorps IK. Här kommer lite snabbfakta från mötet.
  • Skapad: 12 MAR 2019 22:44

Gammal bild men samma gubbar sitter kvar i styrelsen.

224 medlemmar drog in 1 523 000 kr och det gav till sist ett överskott på 30 000 kr när 2018 summerades vid kvällens årsmöte.

Det sparkades fotboll på Igelvallen långt in i oktober innan herrlagets kvalspel var över och damlagets och ungdomslagens fina säsonger var klara. Det rullades åtskilliga bouleklot under året som gick och det tutades för bingo under de varma tisdagskvällarna i somras.

Igelkotten Cup avgjordes i Arena Skövde som vanligt i februari och hemma på Igelvallen hade vi Skadevi Cup på besök. Årsfest hölls i november med diverse utmärkelser både för året som gått för vissa och för många år som gått för andra i och med att föreningen firade 55 år så var det lite extra prisutdelningar den här gången.

Så till de val de 15 deltagarna på årsmötet ikväll gjorde på årsmötet för att föreningen ska kunna tuffa vidare ett år till.

Lars-Åke Andersson fortsätter som ordförande ett år till. Anna-Karin Davidsson och Håkan Einarsson valdes till ledamöter i styrelsen för 2 år var. Per-Agne Rytter, Axel Westher, Elin Wedholm och Janne Sandin är alla ersättare i styrelsen för en tid av ett år. Lars Erlandsson och Carl Aaby-Ericson är revisorer och ersättare för revisor är Inger Wedholm, alla valda för en tid av ett år. Någon valberedning fick inte årsmötet ihop, utan frågan kommer att behandlas av styrelsen under det kommande året. 

Leif Nyfelt avgår som ersättare i styrelsen och Johanna Jonsson avgår som revisorersättare. Kvarstår sedan förra styrelsen gör Peter Nordberg och Marie Westher Lamberg. 

Skribent: Håkan Einarsson
Epost: This is a mailto link

Vill du snabbt se vad som händer i Igelstorps IK?

 

Följ oss på Facebook

(Högerklicka, öppna i ny flik)


STÖD IGELSTORPS IK

Klicka på våra samarbetspartners för att vidare stödja Igelstorps IK.

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

 

 

logo-stadium-header

- bli medlem och tjäna in bonus till dig själv och till Igelstorps IK -

Postadress:
Igelstorps IK - Fotboll
Igelvallen
54177 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500425065
E-post: This is a mailto link

Se all info