Hoppa till sidans innehåll

Paradisloppet 2017 - en vacker utmaning!

03 MAJ 2017 13:32
Nu är det lite drygt en månad kvar till Paradisloppet den 6 juni på Ingarö IP. Här är senaste nytt kryddat med några erbjudanden.
  • Skapad: 03 MAJ 2017 13:32

Anmäl dig till rabatterat pris
Lördag 6 maj kan du passa på att anmäla dig till rabatterat pris. Då står vi utanför ICA Maxi Värmdö och alla som anmäler sig får rabatt. Du kan också välja att betala fullt pris och istället skänka pengar till Barncancerfonden.

TeamAron
På tal om Barncancerfonden så är vi väldigt glada över att Aron Andersson i år deltar i 10 km sträckan. Aron fick cancer i tidig ålder och sitter i rullstol men det har inte hindrat honom från att utmana sig själv. Genom sitt stora engagemang drog TeamAron in 7 miljoner kronor till Barncancerfonden förra året. Det är en ära att ha honom på plats den 6 juni.

Tävling på Instagram – vinn startbiljett
Paradisloppet har utlyst en tävling på Instagram. Lägg upp din mest inspirerande träningsbild och skriv en kort motivering om varför du tycker bilden inspirerar just dig. Tagga med @paradisloppet. Vinnarna utses löpande. Följ Paradisloppet på Instagram och läs mer om tävlingen.

Ställ upp med ditt lag i Paradisloppet
Behöver ditt lag en extra tuff utmaning? Gör som Ingarö IF P07 Fotboll, Värmdö IF Innebandy F05 eller något av lagen från Värmdö HC! Anmäl ditt lag till reducerat pris. Läs mer här. 

”After run” på Ingarö golfklubb
Även i år blir det traditionsenlig ”after run” på Ingarö Golfklubb. Från klockan 17.00 kan du njuta av mat och trevligt sällskap. Mer detaljer kommer senare.

Så anmäler du dig
Anmäl dig till loppet på paradisloppet.se, där du också hittar all praktisk information om loppet. Glöm inte att följa Paradisloppet på Facebook, Instagram och Twitter.

Vi ses den 6 juni på Ingarö IP!

Skribent: Peter Hartzell
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Ingarö IF - Skidor
Box 83
13407 Ingarö

Besöksadress:
Klubbhus Brunn
13460 Ingarö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information