Hoppa till sidans innehåll

Verksamhet


Ingarö IF Motion är föreningens yngsta och mest snabbväxande sektion. Sedan tidigare finns fotboll, friidrott och innebandy. Målet är att motivera till träning och aktivera så många som möjligt på Ingarö och med omnejd. Sektionen är till för alla som vill motionera oavsett motionsform och ålder.

På vintern fokuserar vi på att spåra skidspår på Ingarö. Med en helt nyinköpt skoter har vi redan kommit igång med skidspår. Aktuell spårstatus kommer att finnas här på hemsidan. Som medlem får du också tillgång till vår sms-service med aktuell spårstatus! Tankar finns på att starta en motionstävling med flera olika deltävlingar som sträcker sig över hela året. 

På våren kommer vi att mäta upp och märka ut olika löp- och promenadslingor. Vi har också gemensam löpträning 1-2 gånger/vecka. Motion är också involverad i Ingarö IF:s motions- och tävlingslopp Paradisloppet. Sektionen kommer vidare att vara delaktig i anläggandet av det länge efterlängtade motionsspåret på Ingarö. Värmdö Kommun har avsatt medel för ett upplyst motionsspår och arbetet planeras att starta under 2011.

Vill du vara med och hjälpa till?
Just nu är vi ett fåtal ideellt arbetande personer som driver sektionen och som bl.a. ser till att skidspåren underhålls. För att kunna vidareutveckla sektionen behöver vi bli fler. Är du intresserad av att utveckla Ingarö IF Motion, kontakta Richard Armandt 0706 18 61 62.

Medlemsavgift
Vill du bli medlem i Ingarö IF så är avgiften 200 kr/år.  Vill du vara med i sektionen och nyttja våra skidspår och kommande motionsspår så är sektionsavgiften endast 300 kr/år. Fyll i anmälningsformuläret här på hemsidan direkt.   

Välkommen till Ingarö IF Motion!

Uppdaterad: 06 FEB 2017 11:55

Postadress:
Ingarö IF - Skidor
Box 83
13407 Ingarö

Besöksadress:
Klubbhus Brunn
13460 Ingarö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information