Hoppa till sidans innehåll

Skidor


Verksamhet

Skidsektionen inom Ingarö IF Motion håller i längdskidträning under vintersäsongen, spårar med skoter och spårmaskin på Ingarö Golfklubb och är tävlingsansvarig för Ingarövasan den andra lördagen i februari.

Träning

I oktober börjar vi träna stavgång/löpning i backe för att få igång styrkan i benen. Så fort det finns snö så tränar vi förstås med skidor och håller ut så länge det finns snö i spåren.

Träningsläger

De senaste fyra åren har motionssektionen arrangerat en gemensam träningsresa. En resa som lockar fler och fler medlemmar för varje år. I år går resan till Orsa Grönklitt och vi har 28 platser bokade.

Tävling

De som är intresserade av att åka lopp har bland annat deltagit i Värmdöloppet och något av Loppen under Vasdaloppsveckan. Till Vasaloppsveckan har vi samordnade transporter, vallning med mera och siktar på ett liknande upplägg även i år. Hör av dig om du är intresserad av detta eller om du tycker att något annat lopp är intressant att vara med i.

Ingarövasan

Skidsektionen är tävlingsansvarig för Ingarövasan, en familjedag med skidåkning för alla åldrar på Ingarö Golfklubb den andra lördagen i februari. Sektionen bidrar med spårning, funktionärer och vallaservice. Samtidigt passar vi på att väcka intresse för sektionens verksamhet. Hör gärna av dig om du är intresserad av att vara funktionär eller delta i loppet!

Låter detta intressant för dig? Se då till att bli medlem i sektionen Ingarö IF Motion.

Kontakt

Undrar du över något eller har du förslag på hur vi kan utveckla verksamheten inom skidor? Hör då av dig till oss.

Kontaktpersoner Ingarö IF Motion - Skidor

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 23:56 Skribent: Josefin Freij

Postadress:
Ingarö IF - Skidor
Box 83
13407 Ingarö

Besöksadress:
Klubbhus Brunn
13460 Ingarö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information