Hoppa till sidans innehåll

Discokulan

25 JAN 2020 13:46
Vi har varit i Alvesta och skjutit Discokulan där vi hade med oss hela nio skyttar, varav tre av dem gjorde sin tävlingsdebut.
  • Skapad: 25 JAN 2020 13:46

Det började redan på fredagskvällen med en extra träning på hemmaplan till discomusik och självklart både chips och läsk för att få lite extra discofeeling.

Sen på lördagen var det dags för årets första tävling och vi var nio skyttar som hade tagit oss till Alvesta för att skjuta Discokulan. I första skjutlaget var det Lovis, Casper, Fritte och Wilda som sköt och det gjorde de bra efter de förutsättningar som var. Det är inte det lättaste att skjuta sitt bästa med både blinkande discoljus och dunkande discomusik runt om sig. Efter dem var det Sannas och Sabinas tur att skjuta och i tredje skjutlaget var det Jennie, Milla och Jessica som alla tre gjorde sin tävlingsdebut och det gjorde de riktigt bra.

Till final gick till slut Sabina och Fritte där de tyvärr sköt ut sig ganska tidigt på samma resultat, 20,3. I lagtävlingen blev det en fjärdeplats till Fritte, Wilda och Casper och en femteplats för Sabina, Sanna och Jennie.

Vi säger BRA JOBBAT! till alla våra skyttar som var med och kämpade bland alla 68 skyttar och hoppas att det gav mersmak till våra nya tävlingsskyttar Milla, Jessica och Jennie. Tack till Alvesta SF som arrangerade Discokulan.

Hela resultatlistan hittar ni här

Skribent: Jennie Svärd
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

Kakelcentralen_logo

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 047030509
E-post: This is a mailto link

Se all info