Hoppa till sidans innehåll

Discokulan

23 JAN 2019 11:39
Discokulan i Alvesta har avgjorts och vi hade åtta skyttar på plats.
  • Skapad: 23 JAN 2019 11:39

Lördagen den 19:e januari arrangerades Discokulan i Alvesta och vi hade åtta skyttar med i år. Här är det inte bara skyttet att tänka på utan det är även discoljus och musik som spelas under skjuttiden.

Redan klockan nio på morgonen var det dags för Lovis, Benjamin, Wilda, Fritte och Wilma att skjuta. För Lovis var det premiär i tävlingssammanhang och för Wilda blev det personligt rekord, bra jobbat! För Benjamin och Fritte blev det en femteplats i sina klasser och Wilma sköt till sig en andraplats.

I skjutlaget efter var det Sannas. Mattias och Sabinas tur att sätta sig ner och skjuta, där Mattias gjorde tävlingscomeback. Trots att sittandeskyttet inte är deras gren egentligen gick det väldigt bra för dem. En andra, tredje resp första plats i sina klasser kan de stoltsera med.

Även i lagtävlingarna gick det bra. Benjamin, Fritte och Wilma tog förstapriset i sin kategori och Sanna, Mattias och Sabina tog andraprise i sin. Mycket bra skjutet av alla skyttar idag!

Med så många höga placeringar hade vi hela fyra skyttar med till den gemensamma finalen. Tyvärr stämde det inte riktigt för någon av skyttarna där den här gången, men vi har som vanligt haft trevligt när vi har varit ute på tävling.

Hela resultatlistan hittar ni här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

b

Skribent: Jennie Svärd
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

Kakelcentralen_logo

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 047030509
E-post: This is a mailto link

Se all info