Hoppa till sidans innehåll

Elitserien

2018-10-06 21:53
Den 29/9 avgjordes riksfinalen i Elitserien i Eskilstuna, en hemmabanetävling där de 12 med bäst resultat i varje klass får komma göra upp i sista finalen. Från Ingelstad hade vi fyra skyttar med, Fritte, Wilma och Johan.
  • Uppdaterad: 2018-10-06 21:53

På fredagskvällen innan finalen anlände skyttar och föräldrar till Eskilstuna för att checka in på hotellet och äta en välbehövlig middag. I bilen med Fritte och Sanna hade vi väldigt trevligt och gjorde ett par stopp på vägen upp, bl a besökte vi fabriksförsäljningen på Cloetta i Linköping. Senare under fredagskvällen umgicks vi även med lite andra skyttefolk från småland, mycket trevligt.

 

På lördagen var det då dags för den stora finalen och efter att Fritte skjutit klart sin grundomgång, med lite strul på elektroniken, och finalen så slutade han på en mycket god tredjeplats. Grattis! Även WIlma och Sanna sköt sin grundomgång och där kom Wilma till final, trots lite strul med bössan under provskottet och att hon bara fick iväg ett provskott. Mycket bra jobbat! Tyvärr stämde det inte för Sanna som hamnade utanför finalplats. Lite senare var det dags för Johan att skjuta sin grundomgång och även han tog sig till final och slutade senare på en tredjeplats. Grattis! 

 

Wilma och Johan åkte hem senare på lördagkvällen och Sanna och Fritte, med föräldrar, sov över ytterligare en natt för att sedan rulla hem på söndagen istället. Även på hemvägen blev det ett par uppskattade stopp, bl a på Prison Island i Linköping och polkagrisarnas stad, Gränna. 

 

Nu är korthållssäsongen definitivt över för i år och vi ser fram emot en lika spännande och rolig luftgevärssäsong för alla våra skyttar!

 

Hela resultatlistan från finalen hittar ni här.

 

 

 

 

Hela resultatlistan hittar ni här.

Skribent: Jennie Svärd
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

Kakelcentralen_logo

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 0470-30509
E-post: This is a mailto link

Se all info