Hoppa till sidans innehåll

Kronobergsserien 2018

01 SEP 2018 11:16
Årets sista deltävling i Kronobergsserien är avklarad och det var Ingelstad SK som dominerade i startlistan.
  • Skapad: 01 SEP 2018 11:16

Avslutningen på Kronobergsserien på Kronobergshed, Alvesta, var en mulen och regnig kväll. Men det var inget som störde oss då sju av våra totalt nio skyttar som deltagit under sommaren var på plats och vi var helt klart den klubb med flest deltagare. I första skjutlaget sköt Wilma och Fritte och i andra skjutlaget sköt Mattias L, Sanna, Wilda, Lias och Sabina. Det började skymma tidigt men det fanns ändå tid för en mycket spännande cupfinal, där vi hade fem skyttar med på topp sju. När det var fyra skyttar kvar i finalen var det redan klart till vilken klubb segern skulle gå, då det var Wilma, Mattias L, Fritte och Sanna som låg kvar. På en delad tredjeplats kom Mattias L och Sanna och efter sista skottet i sista finalomgången, då tavlorna var bortvända från skyttarna, stod det till sist klart att Fritte tog hem finalen efter en stark 10,8. Stort Grattis! 

 

Efter att vi skjutit klart och plockat iordning var det skönt att komma in i stugan för efterlängtad korv och smaskig hembakad äppelpaj med efterföljande prisutdelning. Regnet hade fallit under hela kvällen men det var nog nöjda skyttar som rullade hemåt under torsdagskvällen. 

 

Tack till alla medverkande skytteföreningar, ideelt arbetande ledare och föräldrar och sist men inte minst alla skyttar för årets Kronobergsserie. Vi hoppas att vi ses nästa år igen.

 

Fullständig resultatlista hittar ni här.

Skribent: Jennie Svärd
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

Kakelcentralen_logo

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 0470-30509
E-post: This is a mailto link

Se all info