Hoppa till sidans innehåll

Alvestaträffen

15 NOV 2018 19:28
Vi hade fyra skyttar på plats i Alvesta under helgen och de fick till ett riktigt bra skytte. Finalsegern i ungdomsklassen gick till Fritte efter en otroligt spännande final.
  • Skapad: 15 NOV 2018 19:28

Klockan nio på morgonen var det dags för Benjamin, Fritte och Wilma att skjuta sittande. De sköt riktigt bra vilket resulterade i finalplats för Fritte och Wilma och bara fyra placeringar från final för Benjamin. Lite senare på dagen var det dags för Plopp att skjuta sin grundomgång i stå, där även hon knep en finalplats. 

Efter en mycket spännande final där det sköts två skott åt gången och de med lägst resultat åkte ut så stod det till slut klart att Fritte vann hela finalen. Stort Grattis!! Wilma kom på en hedrande sjunde plats. Efter det var det dags för Plopp att skjuta ståfinal där hon klättrade från tionde till fjärdeplats där hon tyvärr åkte ut på ett skott som inte var riktigt planerat. Det var riktigt bra skjutet av alla våra skyttar.

Man kan ju fråga sig var detta skytte kommer ifrån och inte helt otippat kan man gissa på riktigt många Lycka till-kramar från tränare och en viss sorts godis som uppladdning (undrar vilken?!). Det återstår att se om det är ett vinnande koncept.

Självklart stannade vi och åt tillsammans för att fira alla våra framgångar. Alltid lika trevligt.

 

Hela resultatlistan hittar ni här.

Skribent: Jennie Svärd
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

Kakelcentralen_logo

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 047030509
E-post: This is a mailto link

Se all info