Hoppa till sidans innehåll

Arbetsdag i Säljeryd

2018-05-15 20:35
Söndagen den 13:e maj hade vi en arbetsdag på skjutbanan i Säljeryd.
  • Uppdaterad: 2018-05-15 20:35

Första arbetsgruppen var på plats redan kl 07.30 för att börja snickra på skjuthallen och hugga lite ved. Det var bl a de sista bitarna ytterpanel som behövdes sättas på plats men absolut inte de lättaste. Det blev till slut väldigt bra och färdigt för att målas till nästa grupp som kom efter lunch. Det har även legat en stor björk som skulle huggas upp till ved och skam den som ger sig. Med hälp av våra envisa ungdomar så blev den också upphuggen till slut.

På eftermiddagen kom så ett nytt gäng för att sätta igång med bl a målning. Det var varmt, mycket varmt, att stå i solen och måla, men det känns bra när det är klart och fint blev det. Det drogs även lite nya kablar och började röjas i stugan. Efter att ha burit ut alla möbler så kom förslaget om att det var ju lika bra att måla golvet där inne också. Så blev det också och möblerna fick flytta in i skjuthallen över natten. 

Det städades och fixades under hela dagen och alla jobbade på otroligt bra! Och hur resultatet blev till slut? Ja, det är ni välkomna att själva komma och kolla in.

Skribent: Jennie Svärd
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

Kakelcentralen_logo

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 0470-30509
E-post: This is a mailto link

Se all info