Hoppa till sidans innehåll

Kronobergsserien första matchen

16 NOV 2019 12:28
Nu är äntligen Kronobergsserien igång och i år har vi ett eget lag med. Första matchen sköts borta mot Älmhult och våra skyttar gjorde ett bra jobb.
  • Skapad: 16 NOV 2019 12:28

Vår första match i Kronobergsserien var borta mot Älmhult och det var Sabina, Sanna och Wilma som var där och sköt. Förra året var Sanna med och sköt tillsammans med Älmhult men i år har vi fått ihop ett eget lag.

Upplägget i Kronobergsserien är lite annorlunda mot en vanlig tävling då vi istället skjuter femskottsserier och markerar efter varje och det är totalt åtta omgångar. Våra tre skyttar skjuter en och en mot det andra lagets skyttar och den med högst poäng i varje omgång får poäng till laget. Denna matchen sköt Sabina mot Kattis, Sanna mot Felicia och Wilma mot Veronica. Det är ett spännande upplägg och våra skyttar gillar det.

Sabina sköt mycket bra mot Kattis och tog hem de flesta omgångarna, likaså Wilma sköt otroligt bra, med personbästa, och tog även hon hem de flesta omgångarna. Sanna sköt bra även hon men mot Älmhults Felicia var det tufft motstånd och hon lyckades ta poäng i tre av åtta omgångar. Till slut blev dcet en ganska klar seger för vår del med 34-14.

Nu ser vi fram emot att möta Berga på hemmaplan på tisdag kväll.

Skribent: Jennie Svärd
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

Kakelcentralen_logo

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 047030509
E-post: This is a mailto link

Se all info