Hoppa till sidans innehåll

Säker o Trygg certifiering

28 SEP 2021 23:05
I över två år har vi i Ingelstad Skytteklubb arbetat med Växjö kommuns program för Säker o Trygg förening. Nu var det äntligen dags för certifiering.
  • Skapad: 28 SEP 2021 23:05

För över två år sedan tog vi beslutet om att arbeta för att få en Säker o Trygg förening-certifiering genom Växjö kommun i samarbete med RF-SISU Småland. Det har varit ett tidvis tungt arbete men otroligt nyttigt, lärorikt och framför allt kul. Vi har gått igenom allt från värdegrund, policys, barnkonventionen och stadgar till krisplan, anläggningssäkerhet, skjutbaneinstruktioner och framför allt SäkB. Det har varit många och intressanta diskussioner om ämnen som är så viktiga för alla, både ledare och utövare, och vi har fått med oss så mycket som vi delar med oss av till våra medlemmar. Vi har även fått möjlighet att delta på flera intressanta föreläsningar och vill ge en stor eloge till Växjö kommun och RF-SISU Småland som har arrangerat detta och varit ett stort stöd i vårt arbete. Vi är glada över att vi har fått jobba med detta och stolta över vårt arbete.

 

Så idag var det då äntligen dags för certifiering och Jennie och Bertil var på plats på Restaurangskolan Kungsmad för att ta emot denna. Kvällen började med lite mingel för att sedan övergå i en trerättersmiddag med väldigt god mat som eleverna på skolan ordnat med (bild på huvudrätten hanns inte med, den var för god). Senare under kvällen bjöds vi även på otroligt bra underhållning av ingen mindre än Isak Jansson, årets manliga komiker. Till slut var det så dags för certifieringsprocessen och det var inte mindre än 27 föreningar som tilldelades inte bara diplom utan även bl a fina blommor och en strandflagga som vi kan använda för att visa att vi nu är en Säker o Trygg förening.

Skribent: Jennie Svärd
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 047030509
E-post: This is a mailto link

Se all info