Hoppa till sidans innehåll

Skol-SM i Ålem

26 SEP 2021 13:40
Lördagen den 25:e september sköt Fritte, Wilma och Sanna Skol-SM i Ålem. Och för Wilma blev det full pott i både grundomgång, final och lagtävlingen.

  • Skapad: 26 SEP 2021 13:40

Ett soligt men blåsigt Ålem mötte oss när vi kom till skjutbanan i Brotorp på lördagen. Först ut var det Frittes tur att skjuta i Högstadie-klassen och tyvärr gick det inte som han hade tänkt sig. Det var luriga vindar där vimplarna stod åt alla håll samtidigt och det slutade med en 18:e plats för honom. Men en rutinerad skytt vet hur man tar ett nederlag och han var på gott humör ändå.

 

Efter det var det dags för Wilma och Sanna i Gymnasie-klassen och även här var vindarna svårberäknade. Men för Wilma gick det ändå riktigt bra och hon tog första platsen med sina 193 poäng. För Sannas del gick det också väldigt bra med en sjundeplats i grundomgången. I finalen behöll Wilma sin plats och kan stolt titulera sig vinnare i Skol-SM. Även Sanna behöll sin sjundeplats efter finalen. Dessutom vann Wilma och Sanna första pris i lagtävlingen. Bra jobbat!

 

Vi tackar Ålem för att de arrangerat Skol-SM i år och Sanna, Wilma och Fritte är så nöjda med att äntligen få åka ut på tävling igen. Nästa helg är det Elitseriens riksfinal i Eskilstuna och då har vi hela fem skyttar på plats.

 

Skribent: Jennie Svärd
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 047030509
E-post: This is a mailto link

Se all info