Hoppa till sidans innehåll

SSM Fält Skillingaryd

31 MAR 2022 10:03
Söndagen den 20:e mars var vi ett gäng från föreningen som åkte upp till Skillingaryds skjutfält för att vara funktionärer på SSM Fält 6,5 som arrangerades av Värnamo.
  • Skapad: 31 MAR 2022 10:03

En heldag med strålande solsken väntade oss när vi anlände till Skillingaryds skjutfält på söndagsmorgonen, vilket var en total kontrast mot när vi senast var funktionärer vid AK4-SM i Eksjö 2019. Det bådade gott inför dagens uppgifter där Stefan, Stoffe, Fritte, Vidar, Sabina, Jennie och Sanna hade hand om ett mål på fältrundan och Bertil och Mattias hade tagit plats i sekretariatet. 

Ute vid mål 6 började vi förberedelserna med att bl a skruva upp alla tavlor och dubbelkolla så det inte fanns några hinder i vägen från skjutplatsen. Då det var en stund kvar innan första patrullen skulle komma passade det alldeles utmärkt att ta en kaffe i solskenet där det var stor risk att slumra till en stund. 

Dagen gick fort med en jämn ström av patruller och markörerna fick köra, i vissa fall slira, fram och tillbaka till målet mellan varje skjutning. Vägen var helt klart påverkad av tjällossningen och bilen var betydligt skitigare efter vi var klara. Men solen sken och vi hade trevligt sällskap av Sandby-Gårdby som var funktionärer på Mål 7 precis intill.

Efter sista patrullen var det dags att plocka ner målet igen och möta upp Bertil och Mattias som suttit i sekretariatet hela dagen. En korv med bröd slank ner när vi samlades för att prata lite med andra funktionärer och arrangörer. Och precis som vanligt så var det till slut dags för oss alla att samlas på lokala pizzerian för att fylla på med energi innan det var dags att rulla hemåt igen.

Skribent: Jennie Svärd
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 047030509
E-post: This is a mailto link

Se all info