Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar på två håll den 26/3

31 MAR 2022 11:11
Lördagen den 26/3 arrangerades både Lions Cup i Sörabyhallen i Rottne och Unionskulan i Kalmar. VI hade skyttar med på båda tävlingarna.
  • Skapad: 31 MAR 2022 11:11

Söraby Skytteförening arrangerade lördagen den 26/3 Lions Cup där både Sabina och Wilma var anmälda. Pga sjukdom var det bara Sabina som kunde åka dit och skjuta.

Efter lite svajiga provskott och den första 10 skottsserien började det sedan ta sig riktigt bra och resultatet blev till slut 407,4. Hon gick till ståfinal som fjärde bästa ståendeskytt och äldst i startfältet men erfarenheten räckte tyvärr inte så långt. Det blev tre finalskott innan hon åkte ut men är ändå nöjd med sitt skytte för dagen.

Samma dag arrangerade Kalmar/Läckeby sin tävling Unionskulan

Jennie och Camilla hade sedan en tid tillbaka bestämt sig för att åkavtill Kalmar över helgen och skjuta Unionskulan. Efter en del strul med tekniken med bl omstart för hela skjutlaget så blev det tyvärr inga höga resultat. Det var inte heller något de förväntade sig då de inte heller har tränat särskilt mycket. De hade ändå en trevlig dag och kväll i Kalmar där de stannade över natten för att också kunna delta på Smålands Skyttesportförbunds årsmöte i Alsterbro dagen efter. Även Sabina och Stefan anslöt till årsmötet på söndagen.

Resultat för tävlingarna:

Lions Cup

Unionskulan

Skribent: Jennie Svärd
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 047030509
E-post: This is a mailto link

Se all info