Hoppa till sidans innehåll

Vi vann första pris

30 NOV 2019 15:16
I fredags var det äntligen dags för dragningen i den första omgången av tävlingen Kom till skott, anordnad av Svenska Skyttesportförbundet. Den första lappen som drogs stod det Ingelstad SK på.
  • Skapad: 30 NOV 2019 15:16

Tidigare i år lanserade Svenska Skyttesportförbundet sin app med massor av information och nyheter inom skyttevärlden. Under oktober månad var det även premiär för deras tävling, Kom till skott. Vem som helst kunde vara med och tävla då det inte alls var prestationsbaserat. Föreningen satte ihop lag och lade till dem i appen och sedan var det dags för lagmedlemmarna att skjuta och registrera antalet skott till sitt lag. Totalt var det 124 lag i hela landet som var med och 85 av dem hade kvalificerat sig till att vara med i utlottningen av priser. Kul att veta är att det var totalt 368 skyttar med som rapporterade in 249 970 skott under oktober månad, det blir i genomsnitt 7966 skott/dag! Vi i Ingelstad SK hade registrerat tre lag och det var ett av dessa som drogs för första pris i tävlingen.

 

Första priset består av att en känd skytteprofil kommer till föreningen och har ett träningspass med våra skyttar och allt detta kommer även att bli ett reportage i webb-tv magasinet Träffsäkert. Det kommer verkligen bli så spännande!!

 

PS. Har du inte laddat ner appen ännu så gör det. Nu i december kommer det finnas en adventskalender som kommer innehålla rabatterbjudande, frågesport och annat roligt. Mer information hittar du här

Skribent: Jennie Svärd
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

Kakelcentralen_logo

liljegrens

lindåsgräv

växjö nya

Henriks Trailertransport

Postadress:
Ingelstad SK - Skyttesport
Bertil Lydén, Vallvägen 4
35572 Ingelstad

Besöksadress:
G:a Växjövägen 60
35571 Ingelstad

Kontakt:
Tel: 047030509
E-post: This is a mailto link

Se all info