Hoppa till sidans innehåll

Inloggningsproblem


Har du inga inloggningsuppgifter sedan tidigare så behöver du kontakta din förening. Det är föreningen som skickar ut och tillhandahåller sina medlemmar med inloggningsuppgifter. Observera att om du är medlem i flera föreningar så har du samma inloggningsuppgifter oavsett vilken förenings hemsida du vill logga in på.   

Har du glömt ditt lösenord? I så fall klickar du på länken "Glömt lösenordet?" i inloggningsrutan. Då kommer ett nytt lösenord att skickas ut till e-postadressen som är angiven på ditt IdrottOnline-konto. 
Du kan också kontakta din föreningen och be dem skicka ut ett nytt lösenord till dig. Föreningen kan också ändra din e-postadress om den skulle vara felaktig så att mejlet för att återställa lösenordet kommer fram till korrekt e-postadress.

Användarnamnet är antingen ditt personnummer, t.ex. 940102xxxx eller ditt IdrottsID, t.ex. IID12345678. Observera att det är två stycken "i" i IID och inte två stycken "L" eller 1:or.

 

Skulle du fortfarande ha inloggningsproblem som inte berör det ovannämnda vänligen kontakta supportavdelningen på This is a mailto link

Uppdaterad: 14 MAR 2018 16:54