Hoppa till sidans innehåll

Mockningsinstruktioner ridhuset

29 MAR 2017 22:16
Insjöns Ridklubb har ingen personal. Tillsammans hjälps vi alla åt att hålla vår ridanläggning välskött. Att vi tar ett gemensamt ansvar och hjälps åt gör att vi kan hålla anläggningsavgiften låg. Följande gäller:
  • Uppdaterad: 29 MAR 2017 22:46

Bilden visar hur det INTE ska se ut! Denna korg behövde två vuxna för att rubbas!

Utanför nya entrén står en blå släpkärra.  Den ska fyllas med gödsel från ridhuset. När du använder ridhuset ansvarar du för att mocka efter din häst. I ridhuset finns korgar och grepar. När du mockat så bär ut korgen och töm den i släpkärran. Korgarna får inte fyllas mer än MAX till hälften för att kunna lyftas.  Det finns en skottkärra som du kan ta till hjälp om korgen känns tung, men mocka INTE direkt i skottkärran då den är svår att tömma i släpvagnen.

Under lektionskvällar måste ALLA hjälpas åt att hålla efter mockningen under samtliga pass. Det är inte sista gruppens ansvar att mocka efter alla. Har du fotfolk med dig så be dom redan i förväg hjälpa till så kanske du själv slipper sitta av. Det är inte våra ridlärares och tränares uppdrag att mocka efter dig!

Hjälp till att sprida denna information så hoppas vi att allt sköts smidigt och att hästgödsel i ridhuset inte blir något vi behöver störa oss på när vi nu fått en fin ridyta att vara glada åt!

Skribent: Louise Tysklind
Epost: This is a mailto link

 Agria logotype

  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Insjöns RK - Ridsport
Lena Öst Thornton, Faluvägen 129
79340 Insjön

Besöksadress:
Vabäcksvägen 9
79341 Insjön

Kontakt:
Tel: 0722387973
E-post: lenathornton029@gmai...

Se all info