Hoppa till sidans innehåll

Årsmöten i klubben söndag den 21/2 i Insjöns Teater eller digitalt.

17 JAN 2021 19:30
Söndagen den 21/2 hälsas alla medlemmar välkomna till klubbens och våra sektioners årsmöten. Sektionsmötena börjar kl 15.00 och huvudföreningens årsmöte kl 16.00. Läs den viktiga informationen nedan om vad som gäller!
  • Uppdaterad: 17 JAN 2021 19:41

Smittskyddsbestämmelserna gör att årets årsmöte behöver genomföras i huvudsak digitalt. Vi planerar att mötets presidium kommer att sitta i Insjöns Teater på Vintergatan. Där kan enstaka medlemmar också närvara, förutsatt att vi inte överskrider någon antalsgräns som gör att vi bryter mot smittskyddsreglerna. Merparten av deltagarna förväntas delta digitalt. Vi använder programmet Teams. Du anmäler dig till mötena enligt nedan och kommer då att få en länk till resp. möte någon dag i förväg. Den som vill kan hämta årsmöteshandlingar på södra läktaren i ridhuset veckan innan mötet. Handlingarna kommer också att finnas här på hemsidan (se nedan).

Anmäl dig till årsmötet genom att skicka ditt namn, mobilnummer och en fungerande e-postadress, senast den 18/2 till:
Ungdomssektionens möte: This is a mailto link
Westernsektionens möte: This is a mailto link
Klubbens huvudmöte: This is a mailto link

Medlemmar i IRK-W (=Westernsektionen) och MIRK (=alla medlemmar t.o.m. 25 år) är välkomna till sektionernas årsmöten kl 15.00.

Stora årsmötet börjar kl 16.00.

Vid årsmötet får du veta mer om året som gått genom presentation av verksamhetsberättelse och ekonomirapport. Klubbens stadgar ska uppdateras och som styrelse ska väljas.Vi belönar också våra KM-medaljörer och championatsvinnare m fl (men räknar med att den fysiska prisutdelningen får ske lite längre fram) och lämnar lite aktuell information.

Tävlingsresultat för våra klubbchampionat hämtas i TDB. Har du placeringar som inte syns där - meddela detta snarast till tävlingskommittén genom This is a mailto link

Har du förslag att lämna till utmärkelsen "Lennart Danielssons Minne" görs det till This is a mailto link senast den 10/2.

Valberedningen tar gärna emot förslag på namn, om du själv skulle vilja arbeta i styrelsen eller en sektion, eller har förslag på någon annan som du tycker skulle passa. Både styrelsen och ungdomssektionen behöver förstärkning 2021 på grund av flytt. Våra kommittéer behöver också förstärkning så att verksamheten och anläggningen kan hållas på topp även kommande år.

Valberedning för IRK, MIRK och IRKW:
Karin Palm, sammankallande, 070-69 50 878
Emma Nilsson-Tysklind, 070-67 909 67
Annikki Norberg, 073-64 588 92

Årsmöteshandlingar kommer att publiceras här på hemsidan senast en vecka innan mötet. (Sidan uppdateras efterhand).

Dagordning

Verksamhetsberättelse

Resultatrapport

Balansräkning

Revisionsberättelse

Valberedningens förslag

Förslag till uppdatering av stadgar

Dagordning Westernsektionen
Verksamhetsberättelse Westernsektionen

Klubben fyller hela 50 år 2021. Egentligen borde vi alltså slå på stort och fira ordentligt och det hoppas vi också att vi ska få göra men inte redan nu, utan firandet måste vänta lite. 

Skribent: Louise Tysklind
Epost: This is a mailto link

 Agria logotype

  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Insjöns RK - Ridsport
Lena Öst Thornton, Faluvägen 129
79340 Insjön

Besöksadress:
Vabäcksvägen 9
79341 Insjön

Kontakt:
Tel: 0722387973
E-post: lenathornton029@gmai...

Se all info