Hoppa till sidans innehåll

Kom ihåg ridklubben när du handlar!

18 DEC 2015 21:49
På Hemköp Hjultorget - säg till i kassan att du vill att Insjöns Ridklubb får bonus på ditt köp. På ICA Nära - be om IRK-stämpel på kvittot!
  • Skapad: 18 DEC 2015 21:49

Bonusen på Hemköp påverkar inte din egen bonus utan Insjöns RK får 2% på köpesumman i sponsring. Pengarna redovisas automatiskt efter varje årsskifte. Butikskassören knappar in ett fyrsiffrigt kundnummer (som du inte behöver komma ihåg själv - dom har fusklapp) och att det fungerat ser du sedan nederst på ditt kvitto där det då ska stå Injsöns Ridklubb.

På ICA ber du om en stämpel i kassan. Där samlar vi kvitton och summerar själva och lämnar en faktura en gång per år. Vi får 1% på köpesumman. Du lämnar dina kvitton antingen i svarta lådan på väggen på ridhuset, eller hos Willhans tyger. Fantastiskt bra om du har möjlighet att själv summera dina kvitton och skriva summan på lämpligt sätt tillsammans med kvittona. Om inte så löser vi det, det viktiga är att vi får in kvittona. Vi summerar i mitten av januari så kom ihåg ridklubben under helghandlingen, och sedan i framtiden också...

Många bäckar små... Detta gav förra året IRK över 6000:- och i år hoppas vi att det ska bli mer!

Skribent: Louise Tysklind
Epost: This is a mailto link

 Agria logotype

  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Insjöns RK - Ridsport
Lena Öst Thornton, Faluvägen 129
79340 Insjön

Besöksadress:
Vabäcksvägen 9
79341 Insjön

Kontakt:
Tel: 0722387973
E-post: lenathornton029@gmai...

Se all info