Hoppa till sidans innehåll

Licensbidrag för 2020

14 DEC 2020 21:25
Året går mot sitt slut och du som tävlat för Insjöns Ridklubb och som också har lagt ner lite ideellt arbete i klubben har som vanligt möjlighet att få bidrag till din licens. Lämna ditt bankkonto till klubbens kassör för utbetalning.
  • Uppdaterad: 07 DEC 2019 18:57

Kvitto (kan hämtas i ditt TDB-konto) ska på lämpligt sätt skickas till kassören tillsammans med bankkontonummer senast den 31/12. Gärna mail This is a mailto link. Licensbidraget är, förutom att du såklart har tävlat, kopplat till poänglistan och de ideella insatserna i klubben. 20 poäng eller mer på poänglistan 2020 ger möjlighet till fullt bidrag och 10 poäng halvt bidrag. Även övriga familjemedlemmars ideella insatser får såklart räknas!

Här kan du läsa mer om vilka medlemsförmåner du har som tävlingsryttare i IRK

Och här hittar du poänglistan

Ingen tävlingsryttarträff i januari 
På grund av gällande smittskyddsrestriktioner kommer klubben inte att bjuda in till någor ryttarträff i början av januari som vi brukar. Nu inleds ju året också med ett tävlingsstopp som kommer att beröra en del av klubbens medlemmar, men träna duktigt så hoppas vi att situationen ljusnar och att tävlingarna snart får komma igång igen. Nya TR 2021 hittar du på SvRFs hemsida.

Ett tips när tävlingarna 2021 startar upp igen - lös meetinglicenser istället för helår så riskerar du inte att förlora något om tävlingar hastigt ställs in igen. Outnyttjade meetinglicenser får sparas och när du löst så många att du är uppe i summan av  en helårslicens så övergår licensen till en sådan automatiskt.

TR I Gemensamma bestämmelser

TR II Dressyr
Mer om de nya kvalreglerna i dressyr

TR III Hoppning

Skribent: Louise Tysklind
Epost: This is a mailto link

 Agria logotype

  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Insjöns RK - Ridsport
Lena Öst Thornton, Faluvägen 129
79340 Insjön

Besöksadress:
Vabäcksvägen 9
79341 Insjön

Kontakt:
Tel: 0722387973
E-post: This is a mailto link

Se all info