Hoppa till sidans innehåll

Hundar i ridhuset


Vi välkomnar även hundägare att lösa "hundkort" och nyttja anläggningen för träning och lek med hund när ridhuset är tomt. Hästar har alltid förtur men både dagtid och sena kvällar finns ofta god chans att komma in. Kortet är personligt och kopplat till resp. hundägande familj. Har man flera hundar i familjen behöver man ändå bara lösa ett kort. Hundkortet kostar 400 kr per termin eller 500 kr för kalenderåret och betalas till Insjöns Ridklubbs bg 5382-4322 eller swish 123 263 56 39. Namn på hundägare med giltigt kort anslås i ridhuset på samma sätt som för lösta kort för hästar, och publiceras även här på hemsidan. Inga fysiska kort utdelas. För enstaka tillfällen betalas 60 kr. Här kan du läsa mer om vad som gäller. 

På  klubbens hemsida hittar du en bokningskalender som visar när ridhuset är bokat för fasta aktiviteter mm. Övriga tider KAN det ändå vara upptaget av ryttare men kalendern visar i alla fall när det inte är idé att gå dit.

Ridhusets ingång är belägen på östra långsidan och vetter alltså mot Insjöns IP där man också kan lämna ev. bil. Parkering kan också göras på andra sidan ridhuset, mot Vabäcksvägen, men den sidans portar är enbart avsedda för traktorinfart och nödutgång och ska inte användas.

Hundbajs ska givetvis tas om hand och bajspåsar tas hem eller läggs i den grå soptunnan ute vid Vabäcksvägen. Plast får INTE kastas tillsammans med hästgödseln och helst inte ren hundbajs heller.Vi gör detta på prov tills vidare och om det faller väl ut och inte ställer till problem på något sätt så blir det förhoppningsvis en fortsättning. Välkommen!

Uppdaterad: 01 OKT 2018 09:19 Skribent: Louise Tysklind
Epost: This is a mailto link

 Agria logotype

  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Insjöns RK - Ridsport
Lena Öst Thornton, Faluvägen 129
79340 Insjön

Besöksadress:
Vabäcksvägen 9
79341 Insjön

Kontakt:
Tel: 0722387973
E-post: lenathornton029@gmai...

Se all info