Hoppa till sidans innehåll

Ridhusbokning


Har du behov av att vara ensam i ridhuset eller vill du hyra för egna aktiviteter?

Bokning eller hyra av ridhus och klubblokal görs senast söndag kl 19.00 för kommande vecka eller senare.  Maila ditt bokningsönskemål på adress This is a mailto link Efter söndag kväll kan ingen bokning göras för närmast kommande vecka.

Gällande schema finns sedan i hemsidans bokningskalender.

Du som är medlem i IRK och har anläggningskort  får om du vill vara ensam i ridhuset som en förmån vid behov boka för hästverksamhet enstaka timmar för ett tillägg på 50 :-/timme. Avgiften är ett tillägg till det du betalat för ditt anläggningskort och gäller bara för den häst som har kortet. Max 2 timmar per  vecka.

I övrigt, och för icke medlemmar, gäller uthyrning till kostnaden 250:-/timme, 800:- halvdag (max 4 timmar) eller 1200:- heldag (max 8 timmar). För mer än 8 timmar debiteras 1,5 dag. Tillägg för kök 300:-/dag. Kontoret hyrs endast undantagsvis ut och då enl. särskild ök.

På all ledig tid är alla välkomna att använda anläggningen. Den som inte har anläggningskort betalar timpris och avgiften är från 1/1 2019 100:- = medlem eller 150:- = icke medlem, vilket kan betalas antingen till klubbens bankgiro 5382-4322 eller med swish. IRKs nummer är 123 263 5639. Ange häst, datum och tid.

Obs! Då många medlemmar har anläggningskort och trycket på anläggningen är stort hyrs ridhuset bara undantagsvis ut, samtidigt som intäkter från en viss uthyrning är nödvändig för att slippa högre pris på anläggningskort. Styrelsens mål är max en uthyrd helg per månad under inomhussäsongen.

Viktiga säkerhetsregler för dig som använder ridhuset!
Godkänd hjälm gäller vid all ridning på vår anläggning. Tömkörning och longering är inte tillåten när andra hästar finns i ridhuset såvida inte berörda ryttare ger dig klartecken till detta. Detsamma gäller hoppning (enstaka hinder) eller andra hinder- och bomövningar förutom på schemalagd tid för obokad hoppning (se bokningskalendern). För tex löshoppning eller hoppträning måste ridhuset alltid bokas.

OBS! Viktigt (och på förekommen anledning då det hänt en gång)! Släpper du vid något tillfälle en häst lös i ridhuset måste du skärma av spegeln med snedställda bommar för att säkerställa att vare sig häst eller spegel kan komma till skada!
//Styrelsen

Uppdaterad: 05 DEC 2017 19:08 Skribent: Anna Fändriks

 Agria logotype

  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Insjöns RK - Ridsport
Lena Öst Thornton, Faluvägen 129
79340 Insjön

Besöksadress:
Vabäcksvägen 9
79341 Insjön

Kontakt:
Tel: 0722387973
E-post: lenathornton029@gmai...

Se all info