Hoppa till sidans innehåll

Anläggningskort 2020


Anläggningsavgift ska erläggas av alla som nyttjar vår anläggning, såväl ridhus som utebanor. Anläggningen ägs och finansieras av Insjöns Ridklubb. En förutsättning för att klubben ska ha råd att underhålla anläggningen är att du som använder den gör rätt för dig och betalar beslutade avgifter.

Inför 2020 gäller oförändrade avgifter för anläggningskort och timhyra.

Anläggningskort är enklaste och billigaste sättet att betala både för dig som nyttjar anläggningen ofta eller bara nån gång ibland. Anläggningskortet gäller hästen och kan endast köpas av medlemmar.

Anläggningskortet kostar 1200:-/år eller 800:-/termin. (1/1-30/6 eller 1/7-31/12). Nyhet sommaren 2020 - Sommarlovskort som gäller under perioden juni-augusti och kostar 500 kr/häst. 
Anläggningskorten får nyttjas vid obegränsat antal aktiviteter och träningar per vecka.
Som träning räknas även löshoppning, tömkörning el. dyl. som är schemalagt i bokningskalendern.

Har du flera hästar i samma familj? Du betalar bara fullt pris för en häst, därefter tillägg 800 kr/häst för helår eller 500 kr/termin..

Betalning: 
Anläggningskort köps genom insättning på Insjöns RK:s bg 5382-4322 eller swisha till 123 263 56 39.. Var noga med avsändaruppgifter och hästens namn då kortet är knutet till hästen

Kostnad för anläggningskort är en av skatteverket godkänd förmån som din arbetsgivare kan få göra avdrag för. beloppsgränsen varierar hos olika arbetsgivare. Vill du ha anläggningsavgiften fakturerad, alternativt kvitto på betald avgift, så kontakta klubbens kassör, Louise Tysklind, helst mejl This is a mailto link

Timpris: För den som bara vill använda anläggningen någon enstaka gång och inte har anläggningskort enligt ovan. Medlem 100:-, icke medlem 150:-. betalas med swish till nr 123 263 56 39. Skriv hästnamn och riddatum.

Betalning av anläggningskort ska göras innan du börjar nyttja anläggningen! Vid timbetalning ska avgiften erläggas senast samma dag som nyttjandedagen!

Klubbens kollektiva olycksfallsförsäkring gäller bara våra medlemmar. Det är därför viktigt att du som deltar i vår verksamhet betalar dina avgifter snarast när ett nytt år börjar.

OBS! PM till dig som är tränare! Vi är väldigt glada och tacksamma för den hjälp våra medlemmar kan få genom de tränare som är verksamma på vår anläggning. En detalj som vi vill be er alla informera era ryttare om är dock att anläggningsavgift alltid ska erläggas och att detta görs till IRK enligt de regler som vi informerar om här på hemsidan och även på anslag i ridhuset.

Uppdaterad: 05 DEC 2017 18:59 Skribent: Louise Tysklind

 Agria logotype

  

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

Postadress:
Insjöns RK - Ridsport
Lena Öst Thornton, Faluvägen 129
79340 Insjön

Besöksadress:
Vabäcksvägen 9
79341 Insjön

Kontakt:
Tel: 0722387973
E-post: This is a mailto link

Se all info