Hoppa till sidans innehåll

Poänglistan


Insjöns Ridklubbs poänglista 2020!

Insjöns Ridklubb har inga anställda utan engagerade medlemmar och andra medhjälpare hjälper till att hålla igång verksamheten i föreningen och att sköta vår ridanläggning. Vår poänglista ger lite extra krydda åt engagemanget och när året går mot sitt slut gör vi något roligt som belöning. I många år har det blivit en bussresa till Sweden International Horse Show i Stockholm. I år får utvecklingen av coronapandemin styra vilken medlemsaktivitet vi vågar oss på, men även om årets medlemsresa skjuts på framtiden så hoppas vi kunna erbjuda nåt annat kul som belöning. För dig som tävlar finns även möjligheten att arbeta ihop ett bidrag till årets ryttarlicens. Det kan du läsa mer om under fliken Tävling.

Poäng delas ut för insatser i större aktiviteter såsom inventeringar, större tävlingar, arbetsdagar, Insjödagen mm. Försäljningsaktiviteter ger också poäng och dessutom ges en extra poäng för deltagande i medlemsmöten/årsmöten.

Dina arbetsinsatser kan ge poäng beroende på hur långa pass du jobbar. Ditt jobb belönas med ungefär 1 p/timme. Det är tillåtet att överlåta inarbetade poäng inom familjen.

På hemsidans poänglista kan du följa ställningen. 

Aktiviteter som ännu inte är inräknade:
Höstens Newbodyförsäljning
Inventering Iittalabutiken
Bingolottoförsäljningen

Försäljningsaktiviteter poäng beroende på försäljningsförtjänst
Fast plats för utlånad häst i barngrupperna 1p per termin och grupp
Förtroendeuppdrag i styrelse, sektion eller kommitté 4 p per uppdrag

Fler insatser kan tillkomma under året.

Ansvarig ledare för en aktivitet ska antecka närvaro och rapportera. Och tycker du att något inte stämmer så hör gärna av dig. Ansvarig för poänglistan 2020 är Louise Tysklind This is a mailto link 070-716 88 59

Tack alla toppenmedlemmar och andra medhjälpare!

 

 Agria logotype

  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Insjöns RK - Ridsport
Lena Öst Thornton, Faluvägen 129
79340 Insjön

Besöksadress:
Vabäcksvägen 9
79341 Insjön

Kontakt:
Tel: 0722387973
E-post: lenathornton029@gmai...

Se all info