Hoppa till sidans innehåll

Sommarhoppning med fint underlag

29 JUN 2019 21:38
Idag, lördag 29 juli, höll klubben sommarhopptävlingar för tredje året i rad. Det har varit en härlig dag med rekord i antal starter, över 130 stycken, och extra fina banor tack vare våra senaste investeringar.
  • Skapad: 29 JUN 2019 21:38

Klubben har fått investeringsbidrag från Gislaveds kommun för att kunna köpa en vattentunna, en harv och ett dragfordon. Tunnan och harven har kommit på plats men traktorn är fortfarande inlånad. Vi hoppas kunna hitta en lämplig traktor att köpa snart.

Tävlingsdagen inleddes med tre ponnyklasser och sedan följde fyra hästklasser. De minsta ponnyerna började hoppa på 50-centimeters höjd och vid sista hästklassen för dagen var hindren uppe på 110 cm. 

Klubben hade fem ekipage som tävlade; Anna Isabel Palmgren med Bugatti, Disa Lundin med Linus, Kerstin Johansson med Munsboro Humdinger, Linnea Johansson med Catmoon och Tilda Tengskog med Hedda. Bäst gick det för Tilda och Hedda som tog hem segern i LC kategori C. Samtliga resultat finns tillgängliga via Equipe Online, länk till resultat

Ett stort tack till alla funktionärer, ryttare och publik som gjort dagen möjlig! Avslutar med en bild från prisutdelningen av 110 cm-klassen där Tilda Erneborn från Borås segrade.

Skribent: Eva Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Isabergs RK - Ridsport
Eva Johansson, Öreryd Gamla Klockaregård
33572 Hestra

Kontakt:
Tel: 0762329345, 0370500230
E-post: isabergsridklubb@top...

Se all info