Hoppa till sidans innehåll

Korvpengar blir hinderförråd

06 DEC 2015 17:22
I veckan tog styrelsen beslut om att årets korvpengar ska användas till ett hinderförråd vid stora banan. Årets försäljning av korv, ost och praliner gav drygt 30 000 kr till klubbkassan.
  • Skapad: 06 DEC 2015 17:22

Vi har hört att det finns andra idéer och önskemål om vad vi ska använda pengarna till men har ändå valt att avsätta dessa pengar till hinderförrådsbygge. Anledningarna till detta är flera. Ungdomssektionen samlade för flera år sedan in en ansenlig summa pengar för att köpa hinder. Dessa hinder är ännu inte inköpta eftersom vi inte har någonstans att förvara dem. Det finns klubbmedlemmar som har lagt massa tid på att både bygga och måla hindermaterial som vi inte heller har någon bra förvaring till. Ett hinderförråd vid stora banan skulle lösa förvaringsproblemet och därmed göra det möjligt för klubben att ordna "riktiga" hopptävlingar. Att kunna göra detta har varit en dokumenterad målsättning för klubben sedan många år tillbaka.

Men samtidigt som vi i styrelsen tycker det känns viktigt att försöka ro denna målsättning i land så tycker vi också det är viktigt att lyssna på er klubbmedlemmar. Så om/när det blir aktuellt med nån ny försäljning i framtiden så kommer vi ordna en omröstning innan om vad förtjänsten ska användas till.

Vi hoppas detta känns okej för alla och om någon har frågor, funderingar eller idéer är ni alltid välkomna att kontakta oss i styrelsen. Avslutningsvis; stort tack till alla som sålt och köpt varor från Delikatesskungen.

Skribent: Eva Johansson

Postadress:
Isabergs RK - Ridsport
Eva Johansson, Öreryd Gamla Klockaregård
33572 Hestra

Kontakt:
Tel: 0762329345, 0370500230
E-post: This is a mailto link

Se all info