Hoppa till sidans innehåll

STALLVÄRD

Isabergs Ridklubb har ett stallvärdssystem under de kvällar som ridskolan är igång. Stallvärden är till för att hjälpa eleverna med deras hästar, se till att de kommer ner i tid till lektionen och vara en extra hand i stallet. De ser även till att det är rent och snyggt i stallet, mockar, sopar, fyller på vatten och fodrar. Som stallvärd ser du till att det är en säker miljö i stallet och sprider en god stämning.

Stallvärdar bär säkerhets västar för att de ska vara lätta att känna igen och fråga.

2-3 gånger per termin har stallvärdarna även helgjour. Det innebär att de tar hand om ridskolestallet under  en helgdag.

För att vara stallvärd måste du vara <18 år annars är du stallvärd ihop med en erfaren förälder/släkting. Om du är ovan eller känner dig osäker är du också ihop med någon mer erfaren.

Om du är intresserad av att hjälpa till som stallvärd kontakta Anneli för mer information (070-533 70 39). Du som vill hjälpa till på detta sätt kan vara elev, förälder eller bara vara intresserad av att vara mer i stallet. Som tack för hjälpen får du vara med på olika aktiviter som anordnas speciellt för stallvärdar. Du får dessutom extra ridning.

Stallvärdar


Uppdaterad: 15 JUN 2018 19:58 Skribent: Eva Johansson

Postadress:
Isabergs RK - Ridsport
Eva Johansson, Öreryd Gamla Klockaregård
33572 Hestra

Kontakt:
Tel: 0762329345, 0370500230
E-post: isabergsridklubb@top...

Se all info