Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


Medlemskap i Islandhästföreningen Framtid 2020

Islandshästföreningen Framtid är ansluten till Svenska Islandshästförbundet, SIF som verkar för Islandshästen och dess människor på riksplanet. Förbundet organiserar bland annat tävlings-, barn- och ungdoms- och utbildningsverksamheten centralt. SIF har också en Avelsstiftelse som ansvarar för avelsarbetet inom rasen och registreringen av Islandshästar.


Vill du bli medlem i Framtid finns det olika typer av medlemskap:

Introduktionsmedlemskap endast 300 kronor!
Nya medlemmar och den som inte varit medlem de senaste tre åren får en kraftigt reducerad medlemsavgift det första året och betalar endast 300kr. (Erbjudandet gäller endast nya och nygamla huvudmedlemmar boende i Sverige och är personligt. Det går ej att ansluta familjemedlem till detta medlemskap! OBS om du är intresserad och vill använda dig av intro medlemskap måste du förutom att ansöka om medlemskap via IOL maila till This is a mailto link och ange intromedlemskap) 

Senior: 550 kr. Vuxen medlem, tidningen Islandhästen ingår (varav 450 kr till SIF) 

Familj: 650 kr: Person som bor på samma adress som en betalande seniormedlem.   Familjemedlem nr 1 betalar medlemsavgift resterande registrerade familjemedlemmar   har gratismedlemskap. (Varav 600 kr till SIF)

Junior250 kr: Barn och ungdom t o m det år man fyller 18 år, tidningen Islandshästen ingår (varav 200 kr till SIF)

Intro300 kr: Ny/nygammal medlem, se ovan, tidningen Islandshästen ingår (varav 300 kr till SIF)

 

Medlemskapet gäller per kalenderår, från januari till december. Tidningen Islandshästen kommer sedan med posten till senior- och junior-medlemmar samt även utlandsmedlemmar. Ansök om medlemskap här

 

Uppdaterad: 30 JAN 2018 23:39 Skribent: Cecilia Arkhed
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Islandshästföreningen Framtid - Islandshäst
Cecilia Arkhed, Sellerivägen 19
58275 Linköping

Kontakt:
Tel: 0703364258
E-post: cecilia.arkhed@telia...

Se all info