Hoppa till sidans innehåll

 

Föreningen


Om Islandhästföreningen Framtid

Islandshästföreningen Framtid  startades 1983 av några entusiastiska människor i Östergötland, och idag är vi ca 160 medlemmar, inklusive familje- och stödmedlemmar

Framtid ordnar tävlingar några gånger om året. Utöver tävlingsverksamhet, annordnar vi dessutom flera kurser med och utan din islandshäst, tex. studiecirklar, veterinärföreläsningar, ridkurser för olika instruktörer och ridturer tillsammans. Det finns med andra ord något för alla.

Framtid är tillsammans med flera andra lokalklubbar i Sverige ansluten till Svenska Islandhästförbundet (SIF), som har sitt säte på Strömsholm.

Föreningens Målsättning

Styrelsen har tagit fram en Målsättning för Framtid och framförallt tävlingarna. Detta har vi gjort för att all ska veta vad Framtid står för och för att vi ska ha ett gemensamt synsätt inom klubben - eller åtminstone något gemensamt att förhålla oss till.

  • Framtid är klubben för den lilla medlemmen. Med det menar vi att vi ska värna våra medlemmar och hästars bästa.

  • Vi konkurrerar inte med de större tävlingsklubbarna utan ska i det lilla formatet lyfta fram och stödja alla medlemmar som vill tävla.

  • Framtids tävlingar ska bedrivas så att alla känner sig välkomna och präglas av en varm och trevlig atmosfär. Vi ska tillhandahålla god service för alla tävlande.

  • Framtid sponsrar delar av anmälningsavgiften till huvudmedlemmar som kvalificerar sig till SM sport eller SM Gaedingakeppni.

 

Uppdaterad: 18 JUN 2018 22:23

Ska du delta på Framtids aktiviteter behöver du var medlem i Framtid eller annan SIF ansluten förening, läs mer här!


Våra sponsorer vid Framtids KM 2021

 

 

 

 

 

 

                  KE Gryvik AB

_____________________________

Alvadisbutiken

_____________________________

Bitte Andersson

_____________________________

 

Postadress:
Islandshästföreningen Framtid - Islandshäst
Cecilia Arkhed, Sellerivägen 19
58275 Linköping

Kontakt:
Tel: 0703364258
E-post: cecilia.arkhed@telia...

Se all info