Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Föreningen Istrums SK har som främsta målsättning att bereda ungdomar en meningsfylld och hälsobefrämjande fritidssysselsättning.

Idag har klubben fem olika sektioner för idrotterna Orientering, Friidrott, Skidor, Bordtennis och Boule.  
Vår ekonomi är god och medlemsavgiften kan därför hållas låg.
Välkommen som medlem, där ni väljer mellan följande alternativ:
150 kronor för vuxna, 100 kronor för ungdom och 350 kronor för hel familj.
Medlemsavgiften betalas till vårt bankgiro 5393-5938.
Vi är tacksamma om du samtidigt också meddelar vilken(a) sektion(er) du känner mest samhörighet med, men du är givetvis medlem i alla sektionerna när avgiften är betald och kan nyttja större delen av våra anläggningar.

Vi arbetar med att föra över vårt medlemsregister till IdrottOnline. Nya krav på medlemsregister gör att vi behöver ert personnummer,  klarlagt vilken sektionstillhörighet ni önskar, samt er epost-adress. (Kontakta er ledare eller kassören om detta).
Personnummer-/uppgifter används endast för aktiva i IdrottOnline och då för att kunna ansöka om aktivitetsbidrag.
Mer om personuppgifter inom IdrottOnline finns att läsa här.

Vi subventionerar stor del till våra ungdomar, men vissa kostnader tillkommer främst för vuxna. När det gäller betalningar till någon av sektionerna (t.ex. för utrustning, läger och tävlingar) ska betalningen ske till resp. sektions bankgirokonto.

Orientering: 381-7905.

Under april månad skickar vi hem utförligare redogörelse om sektionernas verksamhet till medlemmarna i form av "Istrumsbladet".

Föreningen har en huvudstyrelse som består av:
Doris Danielsson (ordförande), tel: 0511-633 51, Thomas Jakobsson (sekreterare), Jane Johansson (kassör), samt respektive ordförande i våra sektioner.

Vad gäller exempelvis bilder på våra sociala medier följer vi de riktlinjer som finns.När det gäller publicering av material på föreningens hemsidor och/eller sociala medier sker det som utgångspunkt med stöd av en intresseavvägning. Föreningen kan ha intresse av att publicera bilder för att exempelvis visa upp vår verksamhet.
Om föreningen tillkännages att något material upplevs som kränkande för individen som berörs av behandlingen, ska detta material snarast avpubliceras. 
Personerna har självklart möjlighet att invända mot bildbehandling inom vår digitala media och kontaktar då vår ordförande eller epostar till vår styrelse-mejl (This is a mailto link). Föreningen behöver inte samla in namn på alla som är med på bilderna, men om någon identifierar sig själv och vill utöva sina rättigheter, så gäller individens rättigheter.

Förutom ett brett utbud med våra fem sektioner där mycket aktiviteter pågår från barngrupper till pensionärsgrupper, har föreningen fina tränings- och tävlingsmöjligheter på sina egna anläggningar.

Välkommen till Istrums SK!

Uppdaterad: 04 FEB 2020 22:54 Skribent: Malin Sörstrand
Epost: Adressen Gömd

 

Våra sponsorer

 

 ISTRUMS VALMET

Sparbanken

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 

Vallle vandring

 

 

Postadress:
Istrums SK - Orientering
Istrumlyckan
53296 Skara

Kontakt:
Tel: 051163287
E-post: This is a mailto link

Se all info