Hoppa till sidans innehåll

Beställning klubbkläder

01 MAJ 2022 08:18
För er som provat klubbkläder kan man nu lägga in sin beställning i vår clubshop. Det är möjligt att lägga in fram till på tisdag den 3 maj. Hör av er om det är frågor till Malin via telefon eller mail.
  • Uppdaterad: 01 MAJ 2022 08:18

Inloggning sker via sidan https://clubshop.nonamesport.com/sv/

Om ni beställde vid föregående tillfälle behöver man inte skapa nytt konto utan kan logga in direkt. Klubbkoden skickar jag via mail/sms till de som jag vet provat, om fler vill beställa eller om jag missat någon - hör av er.

Det står ett intervall för priset för jacka/byxor - detta beror av hur många som beställer (jag testade och högsta priset läggs in för betalning men det justeras förstås i efterhand om vi blir många som beställer).

Klubben ger rabatt för ungdomar, därav ligger det inne jacka, byxor och tävlingströja som två alternativ. Välj "Ung/Jun" så blir priset rätt för ungdomar/juniorer upp tom 20 år. För övriga produkter som ligger inne i shopen är det fullpris för alla.

Hör av er om det är några frågor.
Malin - 0703085009, This is a mailto link

Om det finns urväxta kläder som önskas säljas eller bytas mellan varandra så får detta skötas på egen hand av berörda. Nyheten är kommenterbar så det är möjligt att logga detta där. Bäst på hemsidan eftersom inte alla använder Facebook.

Skribent: Malin Sörstrand
E-post: Adressen Gömd

 

Våra sponsorer

 

 ISTRUMS VALMET

Sparbanken

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 

Vallle vandring

 

 

Postadress:
Istrums SK - Orientering
Istrumlyckan
53296 Skara

Kontakt:
Tel: 051163287
E-post: orientering@istrumss...

Se all info