Hoppa till sidans innehåll

Torsdagsträning 17/9 - Flämslätt

16 SEP 2020 21:22
Veckans träning blir på Flämslätt. Samling vid parkeringen kl 18. Hade först planer på att vara i Istrum men det blir istället nästa vecka då vi kan utnyttja kontrollerna för veckans bana som Istrums SK arrangerar för klubbarna häromkring.
  • Skapad: 16 SEP 2020 21:22

Flämslätt torsdagen den 17 september:

Vit-gula gruppen med Fredrik och Per som ledare denna gång kommer springa korta slingor där man kan vara två och två och springa banan åt vardera håll.

Orange-violetta gruppen med Stefan som ledare kommer springa keps-ol så ta gärna med en keps som du inte är så rädd om. Detta är en träning som man är två och två i lag som springer en och samma bana. Den första lägger ut kepsen vid kontroll 1 och springer och växlar. Den andre hämtar kepsen vid kontroll 1 och lägger ut vid kontroll 2 och springer och växlar. Den förste springer till kontroll 2 och därefter vidare till kontroll 3 och sedan springer och växlar o.s.v.

Skogsleken med Malin som ledare springer en vanlig orienteringsbana och hittar säkert roliga platser att klättra och leka på längs vägen :-)

Vi ses, Malin

Skribent: Malin Sörstrand
Epost: Adressen Gömd

 

Våra sponsorer

 

 ISTRUMS VALMET

Sparbanken

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 

Vallle vandring

 

 

Postadress:
Istrums SK - Orientering
Istrumlyckan
53296 Skara

Kontakt:
Tel: 051163287
E-post: This is a mailto link

Se all info