Hoppa till sidans innehåll

Judits Pokal 1 2018

25 FEB 2018 15:14
Den 24 februari var Judits Pokal 1 i Göteborg, där Sakura Judo ställde upp med sju judokas och gick hem med 1 guld, 2 silver och 2 bronsmedaljer.
  • Uppdaterad: 25 FEB 2018 15:21

Den 24 februari var Judits Pokal 1 i Göteborg, där 8 från Sakura Judo var anmälda, men Valle var borta pga sjukdom.

U11 -31 gick Arvid Lindholm och Alexander Wallin tre matcher, varav första var en jämn match mot varandra, där Arvid gick segrande. Arvid vann en match till och förlorade en, vilket resulterade i en silvermedalj. Alexander kämpade i två matcher till men förlorade båda.

U13 -33 gick Laban Lindblom och Liam Andersson. Liam gjorde två matcher i sin pool och vann båda med stora kast och gick segrande ur poolen. Laban förlorade första matchen i sin pool men vann den andra, vilket gjorde honom tvåa i poolen. Detta betydde att Liam och Laban stod mot varandra i semifinalen; en jämn match som slutade med seger för Laban. Därmed slutade Liam med en bronsmedalj. I finalen mötte Laban samma kille han förlorade mot i första matchen, som visade sig vara lite för starkt motstånd även i finalen, vilken gjorde att Laban gick hem med en silvermedalj.

U13 -41 Sam Frid Göransson gick fyra matcher, där han vann två och förlorade två. Han visade både stark tachiwaza och newaza men får öva på att sträcka på rycken. Hans ansträngningar räckte till en bronsmedalj!

U13 -44 Simon Suslich gick tre matcher och trots att han var smart och kämpade på bra, räckte det inte och han förlorade dem. Han visade däremot ny vilja vilket verkar lovande för kommande tävlingar.

U13 +48 Erik Björn gick två matcher och vann båda. Han visade ny vilja och gick ordentligt in på kast och fullföljde med starka fasthållningar. Erik gick hem med en guldmedalj från tävlingen!

 

 

 

 

Postadress:
JK Sakura Göteborg - Judo
Reggiani, c/o Reggiani, Aftongatan 10
41544 Göteborg

Besöksadress:
Lilla Regementsvägen 29
41527 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0707612472
E-post: This is a mailto link