Hoppa till sidans innehåll

Lugi Camp 2017

28 MAJ 2017 19:44
Efter Budo Nord cup i Lund var det för 40:onde året i rad dags för Lugi camp där 650 judosugna deltagare från 13 olika länder och tre olika världsdelar hade samlats för att träna under Kristi himmelfärdshelgen.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2017 19:54

Från klubben hade vi med oss Emma, som precis kommit segrande ur Budo Nord cup, Nicolina samt underskriven som ledare men även tränande. Under fem träningar uppdelat över fredag, lördag och söndag fick vi chansen att blanda teknikträning ledd av erfarna tränare följt av randori med ett minst sagt lyxigt utbud av träningskompisar. Vi var, som tur var, uppdelade i två olika grupper med olika träningstider för att få plats på de åtta matchområdena till träningsyta. Inom dessa grupper delades vi in i sex olika grupper under teknikdelen där vi fick lära oss personliga judostilar av bland annat olympier och världscupmedaljörer.

Med den bra uppdelningen av teknik och randori kunde vi träna på kvalitativt och fick samtidigt erfara internationell judo bara tre timmar bort från vår hemstad. Mycket bra arrangemang och givande för våra aktiva!

Skribent: Mikaela Barrera Birath

 

 

 

 

Postadress:
JK Sakura Göteborg - Judo
Reggiani, c/o Reggiani, Aftongatan 10
41544 Göteborg

Besöksadress:
Lilla Regementsvägen 29
41527 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0707612472
E-post: This is a mailto link