Hoppa till sidans innehåll

Judolek 3-6 år


 


VAD ÄR JUDOLEK?

Judolek är en slags introduktion till judo med fokus på att träna upp rörelsemotorik, koordination, styrka och balans. Det bästa med judolek är att barn och föräldrar tränar tillsammans med våra ledare.

All träning leker vi in så att det blir en rolig upplevelse för barnen. Underlaget vi tränar på är judomatta som är mjuk, behaglig och säker att röra sig på. 

Vill ni göra en rolig och givande aktivitet med era barn, tveka inte att prova på vår judolek och se hur barnen utvecklas motoriskt!

 

VAD ÄR JUDO?

Judo är en japansk kampsport för dig som vill bli både stark och få full kontroll över hela kroppen, samtidigt som du utvecklar din teknik, kondition och vilja. Målet är att ta vara på motståndarens rörelse och kraft för att kasta, låsa och hålla fast. 

Det spelar ingen roll om du är lång eller kort, tung eller lätt, stark eller svag; alla kan finna sin egen stil. Det är det som gör judo till en sport för alla!

Men framför allt, judo är roligt! 

 

 

Läs mer om judo

 

 

INFORMATION 

Utrustning: Joggingoverall utan dragkedjor eller liknande plagg som täcker armar och ben

Kostnad: Oförskämt billiga 300 kr per barn

Tid: Judoleken hålls vanligtvis varannan söndag från 10:00 till cirka 11:00.

Datum för våren 2020:

Start 12 januari 2020 och fortsätter följande datum: 26 januari, 9 och 23 februari, 8 och 22 mars 

 

Kan bara göras på mail till: This is a mailto link senast 15 december 2019 (eller via anmälan nedan), oavsett om ni deltagit tidigare.

 

Välkommen!

Observera att vi har begränsning på deltagarantalet så anmälan “först till kvarn” gäller. Först när anmälan och avgift inkommit till oss kommer ni att få bekräftelse om plats via mail.

OBS inga anmälningar tas emot på plats.

 

 

 

 

Postadress:
JK Sakura Göteborg - Judo
Reggiani, c/o Reggiani, Aftongatan 10
41544 Göteborg

Besöksadress:
Lilla Regementsvägen 29
41527 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0707612472
E-post: This is a mailto link