Hoppa till sidans innehåll

Seglarskola


Nu öppnar vi upp ansökan för dig som vill arbeta på JKV's seglarskola i sommar. Vi söker dig som vill vara en av våra allra viktigaste ambassadörer och finnas där för alla nya medlemmar och deltagare i Seglarskolan och Sjörövarskolan.

I sommar kommer JKV att arrangera minst fyra veckors seglarskola, samt två till fyra veckor med olika typer av prova på segling för allmännheten. Som ledare hos oss behöver du vara glad och positiv samt gilla att leka med barn. Du behöver också vara ansvarstagande och duktig på att leda barn och ungdomar som en grupp.

Säker segling - Trygg idrott är en självklarhet för oss. Som ledare hos oss tar vi för givet att du visar upp ett aktuellt registerutdrag för ideellt engagerade och att du aktivt deltar i vårt säkerhetsarbete. Läs mer under rubriken Säker segling - Trygg Idrott

Ansökan är nu öppen för sommaren 2022.

För dig som har jobbat hos oss tidigare år så återgår vi till att barnen anmäler sig till en specifik grupp, beroende på ambition och tidigare erfarenheter. Nytt för i år är att vi har öppnat upp en särskild grupp för de som vill fortsätta kappsegla i vår träningsverksamhet, den gruppen kallar vi för Coming Stars. Vi ser gärna sökanden som har erfarenhet av flera olika redskap: Optimist, e-jolle, C55/RS Quest, Vindsurfing och StandUp paddling.

I sommar kommer vi även att bedriva fortsatt seglarskola för barnen, där träningar kommer att hållas varje måndag från och med vecka 25, fram till och med vecka 32. Om du jobbat under seglarskolan, förväntas du hjälpa till under några av dessa träningstillfällen.

Vi söker seglarskolechefer, seglarskoleinstruktörer och seglarskoleassisstenter till följande perioder:

 • Period 1, 12 - 16 juni, OBS! Personal på seglarskolan kommer att jobba även fredag den 17 juni med att ställa iordning hamnplanen för Junior SM i segling
 • Period 2, 27 juni - 1 juli
 • Period 2-extra, 4-8 juli (ej annonserad)
 • Period 3, 1 - 5 augusti
 • Period 4, 8-12 augusti

Därutöver söker vi personal för olika prova-på aktiviteter (oftast halvdagar)

 • Vecka 25, 20-22 juni
 • Vecka 28, 11-15 juli
 • Vecak 29, 18-22 juli
 • Vecka 30, 24-30 juli

Till varje roll finns det en rollbeskrivning länkad med mer information

Seglarskolechef
Seglarskoleinstruktör
Seglarskoleassisstent

Ansökan

Skicka din ansökan med vilken roll och grupp du söker tillsammans med en kort presentation om dig själv:

 • Tidigare meriter
 • Utbildningsnivå
 • Andra erfarenheter
 • Varför just du ska få jobbet

Ange i din ansökan om det finns veckor och grupper som passar bättre alternativt sämre eller om du kan tänka dig någon annan roll ifall din sökta tjänst blir full. 

Skicka in din ansökan senast söndagen den 27/2 - 2022, till This is a mailto link

För dig mellan 13 och 15 år är du välkommen att hjälpa till som extra assistent. Då lär du dig hur det fungerar att jobba på seglarskolan och får goda meriter till när du ska söka jobb som ledare. Som tack kommer du i slutet av året att uppmärksammas under årsmötet.

PS. Kommer du långt ifrån kan du i din ansökan skriva med att du önskar boende så försöker vi hitta en plats hemma hos någon av våra ledare. DS

Uppdaterad: 03 JAN 2020 14:10 Skribent: Hugo Björklund
E-post: Adressen Gömd

svenska_sjo_banner_300x250

 

svenskasjo_190x158

 Sailwave scoring software

Postadress:
Jollekappseglarna Västerås - Segling
Box 12 067
72012 Västerås

Besöksadress:
Ankargatan
72348 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info