Hoppa till sidans innehåll

Säker segling - Trygg Idrott


På jollekappseglarna Västerås arbetar vi hårt för att bedriva en säker segling. Vi har en dokumenterad säkerhetsplan som bygger på riskanalyser för våra olika typer av arrangemang och våra ledare utbildas kontinuerligt för att kunna göra olika riskbedömningar i samband med våra aktiviteter. Fråga gärna ledarna för mer information

För att erbjuda bästa möjliga miljö för våra aktiva barn och ungdomar kräver vi att alla ledare minst en gång om året visar upp ett begränsat registerutdrag (gäller alla som är äldre än 15 år). Det här kravet gäller alla i styrelsen, alla tränare och assistenter samt alla ideellt arbetande som har regelbunden kontakt med barnen i verksamheten.

Vi försöker av många anledningar säkerställa att tränarna alltid har stöd av andra vuxna omkring sig. Till exempel kan vädret kan snabbt slå om och en extra säkerhetsbåt behöver bemannas. Därför undviker vi så långt som möjligt att tränarna arbetar ensamma. Har du frågor kring vårt sätt att arbeta med trygg idrott kontakta Ordförande eller Vice Kassör (se Kontakter)

För ledare och andra som vill ladda ner "Begränsat registerutdrag", följ denna länk till Polisens hemsida. När ni har fått tillbaka registerutdraget från Polisen visar ni upp det för Ordförande eller Vice Kassör som kommer att föra klubbens register.

Uppdaterad: 24 APR 2020 11:22 Skribent: Patrik Björklund
E-post: Adressen Gömd

svenska_sjo_banner_300x250

 

svenskasjo_190x158

 Sailwave scoring software

Postadress:
Jollekappseglarna Västerås - Segling
Box 12 067
72012 Västerås

Besöksadress:
Ankargatan
72348 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info