Hoppa till sidans innehåll

Ett spännande 2019 i sikte

02 NOV 2018 10:24
Seglingssäsongen börjar lida mot sitt slut och vi måste klappa oss själva på axeln för de härliga arrangemang vi anordnat under året. Samtidigt ska vi se framåt mot 2019. Vi har nämligen något extremt roligt att berätta.
  • Skapad: 02 NOV 2018 10:24

JKV har ansökt och blivit tilldelade att arrangera tre större tävlingar. Regionkval för optimister, Svenska Mästerskapen i Laser samt finalen av Allsvenskan. Dessutom kommer vi anordna en Vindfoiltävling. Alla tävlingar tillsammans är i linje med hur bred vi vill att verksamheten ska vara. Vi vill att det ska gå att segla med oss från livets början till slut. De ska också gynna Svenska Seglarförbundets motto “Segling - tillgänglig för alla”.

Ytterligare lite roligare blir det med säsongsfinalen av Allsvenskan. Inte nog med att det kommer vara oerhört spännande kommer vi arrangera det tillsammans med WSS och Höstkroken Inshore. Därför har en projektgrupp satts ihop med representanter från båda klubbarna. Nedan följer en inbjudan till en workshop där vi hoppas så många som möjligt kan delta och ge idéer på hur vi ska locka Västeråsarna till seglingen och vår klubb.

Höstkroken har flera framgångsrika år bakom sig som ett av Västerås största event. Som mest har de haft över 90 kölbåtar på startlinjen, vilket kvalificerar sig som en av de största kappseglingarna i Sverige. Detta tillsammans med Allsvenskan kommer bli en otrolig kappseglingshelg.

Eftersom det blir ett nytt kapitel i Västerås segling öppnar vi upp möjligheten för dig att kunna påverka kappseglingens framtid. Organisationen har strukturerats om och vi söker nu dig med nya idéer att komma in och utforma framtidens Höstkroken och Allsvenskan.

Vi tycker kappsegling hör hemma i Västerås och har som målsättning att skapa ett roligt projekt som värnar om stadens kappsegling och som visar hur roligt det är med segling. Tycker du likadant som oss? Då vill vi gärna ha med just dig i projektet, oavsett tidigare erfarenhet. Vi välkomnar dig härmed till vårt startmöte med workshop!   
 
Datum: 27 november  
Tid: 18:00
Plats: JKV 

Varmt välkommen! 

Läs hela inbjudan här -> Inbjudan Workshop

Skribent: Andreas Vasberg
Epost: Adressen Gömd

svenska_sjo_banner_300x250

 

 sailing week

svenskasjo_190x158

Postadress:
Jollekappseglarna Västerås - Segling
Box 12 067
72012 Västerås

Besöksadress:
Ankargatan
72348 Västerås

Kontakt:
Tel: 021-80 38 12
E-post: This is a mailto link

Se all info