Hoppa till sidans innehåll

Tränare/Instruktör

18 OKT 2021 21:24
  • Uppdaterad: 18 OKT 2021 21:24

Instruktör/Tränare Grön (Teori+Praktik), 30 oktober - 2 november

Snart är det höstlov och då passar vi på att arrangera en instruktörsutbildning tillsammans med Västmanlands seglarförbund. Instruktörsutbildningen är obligatorisk för dig som vill arbeta som tränare/instruktör på våra seglarskolor. Läs mer och anmäl dig via länk.

Seglingens Ledarskap Grund (web-Teori)

Är du intresserad av att bli ledare inom seglingen, eller är du en förälder till ett seglande barn och vill lära dig grunderna om hur det fungerar inom seglingen?! Då rekommenderar vi en webbaserad kurs som heter Seglingens ledarskap grund. 

Utbildningen innehåller delar som hur svensk segling är uppbyggd och vilka värderingar vi har att leva efter men också hur vi är bra ledare och stöttar våra barn på bästa sätt.

Utbildningen är obligatorisk för alla som vill bli ledare eller funktionärer och den är öppen för dig som under året kommer att fylla 15 år. JKV bjuder alla aktiva och blivande ledare på en inloggning annars kan man köpa en inloggning direkt på hemsidan. Läs mer här

För dig som är blivande ledare inom JKV'are så gäller det att kontakta This is a mailto link så ordnar vi fram en inloggning

Skribent: Patrik Björklund
E-post: Adressen Gömd

svenska_sjo_banner_300x250

Länsförsäkringar Bergslagen 

 sailing week

svenskasjo_190x158

 Sailwave scoring software

Postadress:
Jollekappseglarna Västerås - Segling
Box 12 067
72012 Västerås

Besöksadress:
Ankargatan
72348 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info