Hoppa till sidans innehåll

Utbildning Kappseglingsfunktionär

07 APR 2020 09:40
Är du nyfiken på att bli kappseglingsfunktionär eller vill du utbilda dig till seglingsledare? Onsdag den 15 april inbjuds du till en introduktion via webben och sedan genomför vi en utbildning helgen den 8-10 maj på JKV Framnäs
  • Uppdaterad: 07 APR 2020 09:40

Att vara kappseglingsfuntionär är väldigt roligt och nu genomför vi en utbildning för dig som är intresserad av lära dig mer om vad det innebär. Du som genomgår hela utbildningen och blir godkänd kommer att tilldelas det som idag kallas "Blå seglingsledarlicens". 

Onsdag den 15 april kl.18-19.30 börjar vi med att genomföra en fristående webbaserad introduktion till "Seglingens ledarskap grund". Vänligen anmäl dig via detta enkla formulär, senast tisdag den 14 april så kommer vi att skicka dig en individuell mötesinbjudan via mail.

Seglingens ledarskap grund är en webbaserad grundutbildning som riktar sig till alla ledare inom segling. Den är ett förkunskapskrav för dig som vill ska gå hela utbildningen till Blå seglingsledare, men den rekommenderas för alla som på ett eller annat sätt är engagerad som ledare inom seglingsidrotten. Läs mer om Seglingens ledarskap grund och köp dig en individuell inloggning via denna länk

Helgen den 8-10 maj kommer vi sedan att genomföra utbildningen "Blå seglingsledare". Det är en utbildning som blandar teori och praktik där man får öva på de olika rollerna som krävs för att arrangera en normal kappsegling. Läs mer och anmäl dig till kursen Blå seglingsledare här (Hör gärna med utbildningsansvarig i din klubb vad som gäller för kursavgiften, klubbarna brukar subventionera). 

Välkomna!

Skribent: Patrik Björklund
Epost: Adressen Gömd

svenska_sjo_banner_300x250

Länsförsäkringar Bergslagen 

 sailing week

svenskasjo_190x158

 Sailwave scoring software

Postadress:
Jollekappseglarna Västerås - Segling
Box 12 067
72012 Västerås

Besöksadress:
Ankargatan
72348 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info