Hoppa till sidans innehåll

Summer 20


Tack vare bidrag från RF-SISU Västmanland och Länsförsäkringar Bergslagen kommer vi i sommar erbjuda Summer 20 för barn & ungdomar i åldrarna 7-16 med migrationsbakgrund. Mälaren är en stor del av Västerås som stad, men kan tyvärr vara rätt otillgänglig för många västeråsare. Syftet med Summer 20 är därför att främja just segling som sport och fritidsintresse, men ger även en chans att testa andra aktiviteter nära vatten.

Summer 20 är tack vare våra finansiärer helt kostnadsfritt för deltagaren. Vi kommer under veckan att segla bland annat i våra optimister (1-2 st/båt) och våra C55or (4 st/båt). Det kommer även bli massor av andra aktiviteter så som fotboll, brännboll, badminton och andra lämpliga sporter nära vattnet.

Vi kommer erbjuda Summer 20 två veckor i juli, 29 och 30. Dagarna startar klockan 12 varje dag och slutar runt 15, mer information kommer via mejl när vi närmar oss veckorna.  

Vecka 1  13-17 juli
Vecka 2  20-24 juli

 

En bild säger mer än tusen ord så en video måste alltså säga mycket mer än så. Detta visar hur kul en vecka på jkv kan vara.


Att ta med sig under veckan:
Kläder efter väder (tänk på att vi är nära vatten och att det lätt blir blött)
Extra ombyte (ifall man ramlar i)
Vattenflaska, Solskydd, Handduk, Badkläder
Vi har flytvästar till alla deltagare.
Det håller på i tre timmar per dag och vi kommer under denna tid att servera mellanmål så du behöver inte ta med någon mat.

Ni tar er lätt till oss genom att ta Buss nr 2 mot Björnön och kliver av på hållplats Framnäs. Hör gärna av er till This is a mailto link så möter vi er vid bussen och går med er ner till oss.

Vi ses!

Anmälan Summer 20

Uppdaterad: 04 MAJ 2020 18:37 Skribent: Sandra Vasberg
Epost: This is a mailto link

svenska_sjo_banner_300x250

Länsförsäkringar Bergslagen 

 sailing week

svenskasjo_190x158

 Sailwave scoring software

Postadress:
Jollekappseglarna Västerås - Segling
Box 12 067
72012 Västerås

Besöksadress:
Ankargatan
72348 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info