Hoppa till sidans innehåll

Uppdateringar om coronasituationen


Här hittar du uppdaterad information kring utvecklingen av coronaviruset, hur den påverkar vår verksamhet närmaste tiden och generella råd till våra besökare och medlemmar.

JKV följer noga utvecklingen av Coronaviruset och uppdateringarna från relevanta myndigheter. Vår inriktning är att genomföra all planerad verksamhet så länge det är i linje med rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet & SSF.

Har du frågor kring coronasituationen och klubbens verksamhet? Hör av dig till This is a mailto link 

Generellt för all verksamhet

2021-10-01 

De formella coronarestriktionerna är i princip borta även om faran för nya smitthärdar långt ifrån är över. Det som är fortsatt självklart är att vi agerar för att begränsa risken för utbrott och att vi agerar med försiktigthet

  • Undvik trängsel och håll avstånd
  • Vi uppmanar deltagare att byta om hemma eller utomhus när så är möjligt. Våra omklädningsrum är tillgängliga och kan användas men trängsel ska undvikas
  • Överväg att genomföra samlingar i grupper utomhus 
  • Toaletterna inne i klubbhuset är öppna men tänk på att städning sker oregelbundet
  • Köket och dess utrustning är tillgängligt men ska användas med försiktighet
  • Segla och ha roligt!

Alla som på något sätt misstänker att man kan bära smitta uppmanas att stanna hemma. Vid tecken på sjukdom, kli i halsen, näsa som rinner, ont i huvudet, feberkänning vill vi att ni avstår från aktiviteten och håller er hemma. OBS! Det här gäller alla aktiva, ledare och föräldrar.  

2021-06-02 

Coronarestriktionerna har äntligen börjat släppas på även om faran för nya smitthärdar långt ifrån är över. Föreningens absoluta ambition är att erbjuda bästa möjliga verksamhet med utgångspunkt från de riktlinjer som för tillfället råder.

Det som är fortsatt självklart är att vi agerar för att begränsa risken för smittspridning genom att vara försiktiga och ta ansvar för hur vi umgås med vår omgivning. Alla som på något sätt misstänker att man kan bära smitta uppmanas att stanna hemma. Det gäller även om man har bekräftad smitta i familj eller närhet. Vid minsta tecken på sjukdom, kli i halsen, näsa som rinner, ont i huvudet, feberkänning vill vi att ni stannar hemma från träningen/aktiviteten. OBS! Det här gäller alla aktiva, ledare och föräldrar.  

När det gäller våra planerade aktiviteter såsom kappseglingar och seglarskolor har vi en god plan för hur dessa ska kunna genomföras men självklart är vi också beredda att ställa in med kort varsel om förutsättningarna ändras. Om vi tvingas ställa in kommer eventuella anmälningsavgifter att betalas tillbaka. Läs mer på respektive arrangemang

Vi seglar och har roligt!

Uppdaterad: 14 MAJ 2020 12:45 Skribent: Hugo Björklund
E-post: Adressen Gömd

svenska_sjo_banner_300x250

 

svenskasjo_190x158

 Sailwave scoring software

Postadress:
Jollekappseglarna Västerås - Segling
Box 12 067
72012 Västerås

Besöksadress:
Ankargatan
72348 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info