Hoppa till sidans innehåll

Träning


På JKV följer vi Svenska Seglarförbundets riktlinjer när det gäller indelning i olika träningsgrupper. Vi seglar i träningsgrupperna grön, blå och röd. Gruppindelningen syftar till att göra träningen rolig och stimulerande genom att de som ligger på en likvärdig kunskapsnivå seglar tillsammans.

Träningen anpassas till gruppens erfarenhet och kompetens. Även tränarens utbildningsnivå är anpassad efter gruppindelningen. JKV strävar efter att hålla en hög säkerhet på alla träningar. Om gruppens seglare ligger på en ojämn kunskapsnivå, t ex inte behärskar en viss vindstyrka, kan det innebära en säkerhetsrisk på sjön.

Jämnare grupper ger tränaren förutsättningar att planera och genomföra ett givande träningspass för alla. Med hänsyn till både de mera erfarna seglarna, de mindre rutinerade seglarna och tränarna är det därför viktigt att vi följer gruppindelningarna.

Till vänster hittar du våra aktiva grupper för tillfället. Bra att veta är att all kommunikation inom grupperna sker via www.laget.se

Uppdaterad: 31 OKT 2017 20:11 Skribent: Liisa Lönn

svenska_sjo_banner_300x250

 

 sailing week

svenskasjo_190x158

Postadress:
Jollekappseglarna Västerås - Segling
Box 12 067
72012 Västerås

Besöksadress:
Ankargatan
72348 Västerås

Kontakt:
Tel: 021-80 38 12
E-post: This is a mailto link

Se all info